social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ματσάρα και ισοπαλία στο ντέρμπι της Γ' ΕΠΣΑ για Αττικό και Χρυσούπολη

Ματσάρα και ισοπαλία στο ντέρμπι της Γ' ΕΠΣΑ για Αττικό και Χρυσούπολη

Στο σπουδαιότερο ματς της Γ' ΕΠΣΑ Αττικός και Χρυσούπολη σε ένα πραγματικό ντέρμπι έμειναν στο 2-2 για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΑ.

Το αποτέλεσμα αυτό... εκθρόνισε τον Αττικό από την κορυφή που πλέον βρίσκεται ο Τριφυλλιακός, ενώ η Χρυσούπολη έφτασε τους 18 βαθμούς και την 4η θέση.

Προηγηθηκε ο Αττικός στο 16' με τον Γεωργαντή και ισοφάρισε ο Σκλαβενίτης για την ομάδα στο 28. Το γκολ αυτό έφερε την ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν πάλι στο 31' με τον Τσίλιος.

Παρ' όλα αυτά η Χρυσούπολη βρήκε το σθένος να... σηκωθεί και να ισοφαρίσει στο 47'.Ισοφαρισε στο 60 με εκπληκτικό σουτ του Κυριφίδη και μετά το ματς έγινε συναρπαστικό μέχρι το τέλος.

Στο 18' και στο 75' ο Σκλαβενίτης βρήκε δίχτυα για την Χρυσούπολη που όμως ακυρώθηκαν, ενώ στο 84' ο Γεωργαντής είχε δοκάρι για τον Αττικό. 

ΑΤΤΙΚΟΣ (Αυγέρης Πάσχος) Λογοθέτης, Ντζέλιας (81' Σμυρνιωτάκης), Καργιώτης, Τσίλιος, Γερακάκαρης, Πατσιούρας, Κοντόπουλος, Πάσχος (87' Φίλης), Μυλωνάς (46' Βασιλικός), Πλεξίδας, Γεωργαντής.

Α.Ο.ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Λουκάς Κάλας):Νικολακόπουλος, Ρουμελιωτακης, Μασουρης, Σκλαβενίτης, Γιαννακόπουλος, Τζαφερος, Μελεγκος, Τζωρτζακακης, Ναός(8 λ.τ. Μπακάλης), Θηβαίος(82 Βασιλειάδης), Κυριφιδης(65 Τσιτσος).


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35