social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάρτι ανόδου η ΑΕ Περιστερίου, 3-1 τον Αρίωνα!

Πάρτι ανόδου η ΑΕ Περιστερίου, 3-1 τον Αρίωνα!

Το μπαράζ ανόδου μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν τη 2η και την 3η θέση στον 3ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ εξελίχθηκε σε ποδοσφαιρική παράσταση την οποία πρόσφερε απλόχερα η ΑΕ Περιστερίου!

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έκανε αποφασιστική εμφάνιση στο γήπεδο Ηφαίστου μπροστά σε περίπου 300 φιλάθλους και επιβλήθηκε με 3-1 απέναντι στον Αρίωνα, παίρνοντας το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στη Β' Κατηγορία, ακολουθώντας τον δρομο της ΑΕ Μεταμόρφωσης! Οι ποδοσφαιριστές του Σπ. Νταλαγιώργου είχαν πάθος και διάθεση, «καθαρίζοντας» το ματς από το πρώτο ημίχρονο απέναντι σε έναν αντίπαλο που έκανε τη δική του προσπάθεια και πάλεψε μέχρι το τέλος για το καλύτερο δυνατό.

Στο πρώτο μέρος η «Ένωση» ήταν... να την πιεις στο ποτήρι! Μόλις στο 5ο λεπτό η μπάλα έφτασε στην αντίπαλη περιοχή με καταπληκτικό ομαδικό συνδυασμό, ο Αμανατίδης έγινε αποδέκτης της και με θαυμάσιο πλασέ στη γωνία άνοιξε το σκορ (1-0). Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 19ο λεπτό ο Στασινός διεκδίκησε με σθένος την μπάλα, την έφερε μπροστά του και πλάσαρε ιδανικά για το 2-0. Με το... πόδι στο γκάζι η ομάδα του Περιστερίου έφτασε και σε τρίτο γκολ πριν την ανάπαυλα. Ήταν το 35ο λεπτό όταν ο Μαντζιώρης ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Μπουρλέση, με τον Πρεβαζιάνο να εκτελεί... α λα Πανένκα το πέναλτι και να σκοράρει για το 3-0!

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία, με τους Περιστεριώτες να διαχειρίζονται το υπέρ τους αποτέλεσμα και να διαφυλάσσουν το... εισιτήριο. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν για το τελικό 3-1 στο 84' με ωραίο πλασέ του Δημόπουλου. Ήδη, όμως, είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τους έξαλλους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια από τους περιχαρείς ποδοσφαιριστές της «Ένωσης»!

Διαιτητές: Σύψας, Μπακογιάννης-Παπαηλίας

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σπύρος Νταλαγιώργος): Στρατηγαρέας, Δημάκης, Πρεβαζιάνος, Μπουσδούκος, Κυριακίδης, Παυλίδης (77' Μητρόπουλος), Μαντζιώρης (77' Κατσούλας), Καλογήρου, Χρυσαφίδης (52' Νάστος), Στασινός (64' Σκόδρας), Αμανατίδης (64' Βραχάτης)

ΑΡΙΩΝ (Σταύρος Πολύμος): Βολάνιος, Μπουρλέσης (77' Τσιάβο), Κουλτούκης, Δημόπουλος, Μηλιαράκης, Ζαγουράς (69' Καλτσής), Σουτζίδης, Καραντζάς, Ράντσι, Τοπαλίδης (69' Μπουσχούρος), Αλημπαλής (69' Καρκασίνας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35