social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σκαρπέλης: Σημαντικό αποτέλεσμα και για την ψυχολογία μας

Σκαρπέλης: Σημαντικό αποτέλεσμα και για την ψυχολογία μας

Το απόγευμα του Σαββάτου (23/10) η Μαρκό υπέστη την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ και υπεύθυνη για αυτό είναι η ομάδα της Σταμάτας!

Σχετικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι και το ισόπαλο 0-0 μίλησε στο Soccerlive ο Γιάννης Σκαρπέλης, δίνοντας σε λίγες προτάσεις την εικόνα του αγώνα, αλλά και τη σημασία του αποτελέσματος.

«Ήμασταν διαβασμένοι, είχαμε δει τη Μαρκό, ξέραμε τι ζητάει στο γήπεδο. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο τακτικό κομμάτι και ειδικά στο αμυντικό. Δεν δεχθήκαμε ιδιαίτερες φάσεις, πέρα από το πέναλτι» σχολίασε αρχικά ο νεαρός προπονητής, ενώ παρατήρησε: «Ήμασταν τυχεροί που έμεινε ο αντίπαλος με δέκα παίκτες και, έτσι, μας δόθηκε η δυνατότητα να κυκλοφορήσαμε με περισσότερη υπομονή την μπάλα. Είχαμε υπομονή, αν και επιθετικά δεν καταφέραμε κάτι καλό».

Στον επίλογό του ο Γ. Σκαρπέλης τόνισε: «Μπορέσαμε να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα όχι μόνο από βαθμολογικής άποψης, αλλά και για την ψυχολογία μας, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που είναι για παραπάνω κατηγορία».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35