social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

O Θησέας Ν. Μάκρης έσπασε το αήττητο του Παλληνιακού (2-1)

O Θησέας Ν. Μάκρης έσπασε το αήττητο του Παλληνιακού (2-1)

Έπειτα από εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες, ο Παλληνιακός γνώρισε την πρώτη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα της Παλλήνης έκανε στάση στην Αγ. Μαρίνα, υποκύπτοντας στις ορέξεις του Θησέα Ν. Μάκρης που πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 2-1! Οι πράσινοι διατηρήθηκαν με αυτό τον τρόπο στην πέμπτη θέση του 1ου ομίλου, ενώ από την πλςευρά τους οι κιτρινόμαυροι παρέμειναν στην κορυφή και στο +1 από τον Αχαρναϊκό.

Στο 28ο λεπτό ο Ραπτογιάννης έγραψε το 1-0 με σουτ, για να φτάσουμε στο 74ο λεπτό όπου ο ίδιος παίκτης ανατράπηκε εντός της αντίπαλης περιοχής και ο Παπασωτηρίου ευστόχησε για το 2-0. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η φιλοξενούμενη ομάδα, ήταν να μειώσει για το τελικό 2-1 στο 88ο λεπτό με σκόρερ τον Μπεγκεκτσή.

Διαιτητές: Μπερέτας, Μπουξμπάουμ-Αλεξοπούλου.

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Βοτσίδης, Καχόπουλος, Βεϊζάι, Βούσουλας, Παπασωτηρίου, Αζάλ, Τσέλιος, Ανδριάς (53' Βασιλαράς), Μαστρογιαννούδης (82' Ζιάγκος), Νικηφοράκης, Ραπτογιάννης

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Μπαλασάκης, Ντάλλας, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Γαληνάκης (67' Σεϊτάι), Χ. Δημογιάννης, Κασάπης, Τρυφιάτης (78' Μπεγλεκτσής), Κυριόπουλος, Καραμπιέτ, Καλτσάς (90' Σταμούλης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35