social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ακάθεκτος ο Κεραυνός Κερατέας, 1-0 την Άνοιξη

Ακάθεκτος ο Κεραυνός Κερατέας, 1-0 την Άνοιξη

Άλλη μία νίκη, την ένατη σε δέκα αγωνιστικές, πέτυχε σήμερα (18/11) το απόγευμα ο Κεραυνός Κερατέας και διατηρήθηκε στο +6 από τους διώκτες του στην κορυφή της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Λ. Καραδήμου υποδέχθηκε στο δημοτικό στάδιο Κερατέας την Άνοιξη, που προερχόταν από εντυπωσιακή νίκη (4-0) κόντρα στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, για να επικρατήσει με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Τραγουστής με σουτ στο 28ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Ρέτζο στο 70ο λεπτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Β. Μπουγιούκα με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 92'.

Διαιτητές: Δραγάτης, Τσέλιος-Παντελίδου

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καλογερόπουλος, Κοκκινάκης (68' Δαρδαμάνης), Πιέτρι, Ρέτζο, Μπουγιούκος, Παπασπύρος, Πασκάλ (83' Κρητικός), Τραγουστής, Σούλτσε (68' Σαχσανίδης), Μπουντόπουλος (83' Ντόβας), Σουλελές (46' Καπαματζιάν)

ΑΝΟΙΞΗ (Παναγιώτης Γιαννενάκης): Μουλάς, Τορλαχίδης (77' Ανδρινόπουλος), Πανάγου, Χρονακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Σιατραβάνης, Κάμπας (64' Δογάνης), Β. Μπουγιούκας, Ι. Μπουγιούκας, Οσμενάι, Κακός.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35