social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ Ατλαντίδα, 2-0 τον ΑΟ Γ. Παθιακάκη

Σούπερ Ατλαντίδα, 2-0 τον ΑΟ Γ. Παθιακάκη

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν ο ΑΟ Ατλαντίς... βροντοφώναξε «παρών» και πήρε τη νίκη, που του επιτρέπει να κάνει σχέδια... πλέι οφ στη συνέχεια της σεζόν!

Η ομάδα της Ανθούσας πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Αγ. Στεφάνου, όπου επικράτησε με 2-0 του ΑΟ Γ. Παθιακάκη σε ματς «εξάποντο», για να εδραιωθεί στην πεντάδα της κατάταξης στον 2ο όμιλο. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Νάνος άνοιξε το σκορ με σουτ έπειτα από φάουλ του Καρακώστα (0-1), ενώ στο 63ο λεπτό ο τελευταίος σέρβιρε αυτή τη φορά για τον Φενερίδη, που με πλασέ έγραψε το 0-2. Οκτώ λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο σκόρερ του πρώτου γκολ, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Διαιτητές: Κουτρομάνος, Αλεξόπουλος-Σπίθας

ΑΟ Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Βαγγέλης Κατσιγιάννης): Οψυμούλης, Ανεζύρης, Κατσαρίδης (71' Κούστας), Λαζαρίδης, Μαυρούτσικος (55' Κασιόλας), Αγγελίνας, Δημάτσας (55' Στάσης), Γερογιάννης, Κωστένογλου, Ρόμπολας, Λιάκος (15' Μπουρμπούλης)

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μπάρδης, Καρακώστας, Κιούρκος, Κολοτούρος, Μπενέκος, Μαυράκης, Φενερίδης (87' Αδαμίδης), Νάνος, Κωτσάκης (91' Κορώνιας), Πανόπουλος (92' Φλούδας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35