social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανώτερος ο Παλληνιακός, 3-0 τον Σαρωνικό Αναβύσσου

Ανώτερος ο Παλληνιακός, 3-0 τον Σαρωνικό Αναβύσσου

Την αγωνιστική υπεροχή του πιστοποίησε στον αγωνιστικό χώρο ο Παλληνιακός και προχώρησε σε άνετη επικράτηση με 3-0 επί του Σαρωνικού Αναβύσσου, σε ματς για την 16η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Έτσι, ξέφυγε στο +3 στην κορυφή από τον Αχαρναϊκό, που την ίδια ώρα έχανε βαθμούς στην Άνοιξη. Χρειάστηκε να περάσουν 40 λεπτά για να βρουν οι γηπεδούχοι τον δρόμο προς τα δίχτυα και το έπραξαν με σουτ εκτός περιοχής του Μπεγλεκτσή (1-0). Στο 55ο λεπτό ο Κασάπης προσπέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να γράψει το 2-0, ενώ στο 73ο λεπτό ο Γαληνάκης με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Χρ. Δημογιάννη διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Τρία λεπτά νωρίτερα ο Παναγιώτου είχε «σημαδέψει» το δοκάρι με σουτ.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Κακάνης-Παπαδιώτης

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Μπαλασάκης, Καραμπιέτ, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Γαληνάκης (75' Μασκάι), Β. Δημογιάννης (80' Κοντογιάννης), Κασάπης (65' Παναγιώτου), Χρ. Δημογιάννης, Κυριόπουλος, Μπεγλεκτσής (65' Σεϊτάι), Πράπας

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Βασίλης Παπαδόπουλος): Καραλής, Λογοθέτης, Καρκαλέτσος (73' Βασιλείου), Ζουμπουρλής, Μπελέρης, Τζιβίλογλου (60' Σάμιος), Κοντιζάς (86' Μοναχός), Κακαράς, Καραγιάννης (80' Μπαλτάς), Καλτσάς (80' Έλενας), Τοψόγλου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35