social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Καλλιμάνη ο Αστέρας Βάρης, 2-1 τη Λαυρεωτική

Με Καλλιμάνη ο Αστέρας Βάρης, 2-1 τη Λαυρεωτική

Βρήκε τον τρόπο ο Αστέρας Βάρης να προσπεράσει το εμπόδιο της μαχητικής Λαυρεωτικής και να προκριθεί στη φάση των «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Και τον βρήκε διά... ποδός Καλλιμάνη! Ο χαρισματικός άσος σκόραρε δύο φορές σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, με ισάριθμα πλασέ στο 23' και στο 26', δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του για την επικράτησή της με 2-1 στο γήπεδο «Π. Βογιατζής» του Λαυρίου. Στο δεύτερο ημίχρονο, συγκεκριμένα στο 57', ο Θεοφανίδης μείωσε με πλασέ για τους γηπεδούχους, που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν από το 59ο λεπτό με την αποβολή του Νιούμαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Ξουρίδας-Βλαχόπουλος

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Άκης Παπακωνσταντίνου): Σκούρτης, Καυκιάς (60' Κερμέζο), Βαμβακούλας (53' Σκορδής (60' Πάνου)), Μαχματλάρι, Μουλάι, Λιούμης, Φλέσσας, Δερμανούτσος (46' Τσιώλης), Μαλικλάρι, Μπρότσι, Θεοφανίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Χαμηλός, Δημητρόπουλος (46' Σακελλαρίου), Κοφσανίδης, Νικολακόπουλος, Βαμβακούλας, Μάγγος (46' Παντίδης), Νιούμαν, Χριστίνης (46' Φαμέλης), Καλλιμάνης (57' Γιάννης), Ντούλιας (46' Αλεξόπουλος), Μπάκας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35