social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έχασε την ευκαιρία ο Αχαρναϊκός (0-0 με Κρυονέρι)

Έχασε την ευκαιρία ο Αχαρναϊκός (0-0 με Κρυονέρι)

Η αναβολή στον αγώνα του πρωτοπόρου Παλληνιακού στα Γλυκά Νερά το απόγευμα του Σαββάτου πρόσφερε στον Αχαρναϊκό την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή της κατάταξης στον 1ο όμιλο της Α' Κατηγορίας και να γίνει εκείνος ο οδηγός της κούρσας.

Στην πράξη, οι πράσινοι αρνήθηκαν την... προσφορά, καθώς έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία στην αναμέτρηση με το Κρυονέρι (0-0) και το μόνο που κατάφεραν τελικά ήταν απλώς να «πιάσουν» στην πρώτη θέση την ομάδα της Παλλήνης. Στο ματς στο γήπεδο Μενιδίου, οι ποδοσφαιριστές του Μ. Παπαδόπουλου είχαν την κυριαρχία, πίεσαν τον αντίπαλό τους, δημιούργησαν μερικές καλές στιγμές, όμως γκολ δεν πέτυχαν. Οι φιλοξενούμενοι πήραν «άριστα» στα ανασταλτικά τους καθήκοντα και τον... δρόμο της επιστροφής με έναν σημαντικό βαθμό. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι στον Αχαρναϊκό έμειναν με παράπονα από τη διαιτησία. Στο 67' ο Λένγκα σκόραρε όμως είχε «συλληφθεί» σε θέση οφσάιντ, ενώ στο 73' ο ίδιος παίκτης βρήκε πάλι δίχτυα, νωρίτερα όμως είχε υποδειχθεί επιθετικό φάουλ εις βάρος του Μπαστάνη.

Διαιτητές: Πανούτσος, Τσέλιος-Σόφιας

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μάκης Παπαδόπουλος): Μυλωνάς, Αμπάρα, Βασιλόπουλος, Μαγγίνας, Νίκας, Μανάλης, Μαρκοπουλιώτης (70' Τσιμπουρλάς), Καριατλής (60' Λένγκα), Στραβομύτης, Μαβίδης, Σπυρίδης (60' Μπαστάνης)

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Νίκος Σκούρας): Βέκιος, Παπούκας, Γεωργίου, Τουμπανάκης, Γιαννακόπουλος, Μπουλγουρίδης, Διγενής, Μπαλτάσης (80' Αθανασιάδης), Καραγιαννίδης, Ναούμ (65' Τζήμας), Νούρι (89' Κοτρώνας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35