social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Live ενημέρωση από τις κληρώσεις της ΕΠΣΑΝΑ

Live ενημέρωση από τις κληρώσεις της ΕΠΣΑΝΑ

Σε λίγη ώρα πρόκειται να ξεκινήσει η διαδικασία των κληρώσεων από τις οποίες θα προκύψουν τα προγράμματα στα Πρωταθλήματα της Α', της Β' και της Γ' Κατηγορίας στην ΕΠΣΑΝΑ, όπως επίσης και στο αντίστοχο Ενωσιακό Κύπελλο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Soccerlive για ζωντανή ενημέρωση!

-19.10: Φίλες και φίλοι του Soccerlive και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου καλησπέρα σας από το ξενοδοχείο Hοliday Inn, όπου σε λίγα λεπτά αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία των κληρώσεων στα Πρωταθλήματα και το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ. 

-19:13: Η προσέλευση εκπροσώπων σωματείων στον χώρο συνεχίζεται, παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ιδανικές. 

epsana_edra_klirosi.jpg


-19:21: Πρώτα θα γίνει η κλήρωση από την οποία θα προκύψουν τα ζευγάρια στο Κύπελλο και μετά σειρά θα πάρουν τα Πρωταθλήματα, αρχίζοντας από την Α' Κατηγορία. 

-19:32: Ο πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Γιαρένας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα και ακολούθως έδωσε τον λόγο στον Πατέρα που έχει προσκληθεί για την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού, ο οποίος ολοκληρώνεται αυτή τη στιγμή. 

-19:34: Πλέον, όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της διαδικασίας, ενώ πλέον στην αίθουσα παρευρίσκονται περισσότεροι από 60 εκπρόσωποι σωματείων. 

-19:36: Στις 16-17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της α' φάσης του Κυπέλλου. 

-19:40: Από την α' φάση του Κυπέλλου εξαιρούνται τα σωματεία ΑΟ Παιανίας, ΠΑΟ Καλυβίων, ΠΑΣ Ωρωπός, Καπανδρίτι-Πολυδένδρι, Πρωτέας Π. Φώκαιας, Ολυμπιακός Βάρης. Αυτές οι έξι ομάδες προκρίνονται στη δεύτερη φάση χωρίς αγώνα. 

-19:51: Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης για το Κύπελλο από την οποία προέκυψαν τα ζευγάρια της α' φάσης, λίγα λόγια για τα Πρωταθλήματα της νέας σεζόν λέει από το Βήμα ο Δημ. Γιαρένης, πριν ξεκινήσει η διαδικασία για τα Πρωταθλήματα. 

-19:54: Το επόμενο σαββατοκύριακο (16-17/9) θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, του οποίου το πρόγραμμα θα γνωρίζουμε σε λίγη ώρα! 

epsana_klirosi_proedreio.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35