social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαγγίνας: Ικανοποιημένος από τους «μικρούς» που αγωνίστηκαν

Μαγγίνας: Ικανοποιημένος από τους «μικρούς» που αγωνίστηκαν

Την περασμένη Κυριακή (6/2) ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου επέστρεψε στις επιτυχίες με την επικράτησή του (1-3) επί του ουραγού Αχιλλέα Κ. Αχαρνών.

Το σημαντικότερο απ' όλα, ωστόσο, ήταν η πολύ καλή εμφάνιση των «μικρών» που χρησιμοποιήθηκαν, όπως σημειώνει ο Γιάννης Μαγγίνας στο Soccerlive. «Χρησιμοποιήσαμε πολλούς μικρούς από την αρχή του αγώνα. Συνολικά έπαιξαν εννέα μικροί και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Μάλιστα, έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοσή τους και τακτικά και όσον αφορά στην αγωνιστική τους πειθαρχία» σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής, αφού πρώτα ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνιδι στο οποίο είχαμε την κατοχή της μπάλας, ήμασταν αρκετά καλοί στα πρώτα λεπτά, καταφέραμε να προηγηθούμε και να πετύχουμε δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο από μία στατική φάση δεχθήκαμε ένα γκολ, όμως δεν ανησυχήσαμε και καταφέραμε να το καθαρίσουμε».

Στον επίλογό του και σε σχέση με την παρουσία των ερυθρόλευκων στα επικείμενα πλέι οφ της Α' ΕΠΣΑΝΑ, ο Γ. Μαγγίνας εκτίμησε: «Με την προσθήκη του Τάσου Καραγιάννη και αν πάρουμε έναν παίκτη στην επίθεση, θα έχουμε πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Παράλληλα, όμως, θα παίρνουν ευκαιρίες και τα νεαρά παιδιά για την επόμενη σεζόν».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35