social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άντεξε και προκρίθηκε ο Αστέρας Βάρης (2-0 η Μαρκό)

Άντεξε και προκρίθηκε ο Αστέρας Βάρης (2-0 η Μαρκό)

Ολοκλήρωσε την έκπληξη ο Αστέρας Βάρης και πέτυχε σπουδαία πρόκριση στον τελικό του

Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, όπου πρόκειται να τεθεί αντιμέτωπος με τον Αχαρναϊκό. Έχοντας ως «μαξιλαράκι» ασφαλείας το νικηφόρο 3-0 από το πρώτο παιχνίδι, η ομάδα του Γ. Καβάση εξασφάλισε το «χρυσό» εισιτήριο παρά την ήττα με 2-0 που γνώρισε από τη Μαρκό στη σημερινή (19/4) ρεβάνς.

Οι πράσινοι μπήκαν ορμητικά στο παιχνίδι και, μάλιστα, ευτύχησαν να προηγηθούν σε μία ανύποπτη στιγμή μόλις στο 8ο λεπτό. Πίεσαν στην αντίπαλη περιοχή για το λάθος, που πράγματι έγινε, όταν η μπάλα εξοστρακίστηκε πάνω στο σώμα του Μεϊμάρογλου από την προσπάθεια του γκολκίπερ Μαρινάκη να απομακρύνει, για να στρωθεί στον Πίκουλα που ακολούθησε τη φάση και την πλάσαρε προς την κενή εστία για το 1-0! Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και να ασκούν πίεση, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται και να καταφέρνουν να μην δεχθούν δεύτερο γκολ μέχρι την ανάπαυλα. Παρόμοιο ήταν το σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, με τη Μαρκό να έχει την πρωτοβουλία και τον Αστέρα να αναζητά ανοιχτό γήπεδο για να «χτυπήσει» με κάποια αντεπίθεση. Σε μία από αυτές τις προσπάθειες, στο 67ο λεπτό, ο Τσίκλος σταμάτησε με αντικανονικό τρόπο αντίπαλό του έξω από την περιοχή της ομάδας του και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μάλιστα, στην εκτέλεση του φάουλ στο 69' ο Χριστίνης «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι.

Παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, οι πράσινοι του Γ. Σιλεβίστα βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν δεύτερο γκολ στο 76' χάρη σε πλάγιο βολέ του Σούλτσε. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αφού πρώτα χτύπησε σε χέρι αμυνομένου, με τον διαιτητή Λάμπρου αρχικά να σφυρίζει για πέναλτι και ακολούθως να αφήνει... πλεονέκτημα, δείχνοντας σέντρα! Έχοντας πλησιάσει την ισοφάριση του σκορ της ήττας της, η Μαρκό πίεσε για την ισοφάριση, όμως δεν μπόρεσε να την πετύχει. Αντ' αυτού λίγο έλειψε να δεχθεί γκολ στις καθυστερήσεις, το οποίο απέτρεψε ο Βουτσελάς. Ήταν το 92ο λεπτό όταν ο Μπάκας κέρδισε πέναλτι από τον Χάιδο, που αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους, όμως ο Ντούλιας νικήθηκε από τον εξαίρετο γκολκίπερ, που έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε. Δύο λεπτά μετά η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε και οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα πανηγύρισαν ανακουφισμένοι μία σπουδαία πρόκριση.

Διαιτητές: Λάμπρου, Βιτσεντζάτος-Παντελίδου

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Χάιδος, Πιέτρης (70' Φλώρος), Τσίκλος, Μουσταφίδης, Μπελέρης (73' Αλέμης), Βασιλειάδης, Φουάσης, Κράσι (73' Σούλτσε), Γκίκας (56' Σουλελές), Πίκουλας (56' Πίκουλης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Κοφσανίδης, Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος (72' Ερρίκος), Μάγγος, Γκέργκη (84' Βασίλης), Ντιαγνέ, Καλλιμάνης (72΄ Ντούλιας), Χριστίνης (72' Μπάκας), Μπελαβράκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35