social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωση Παλληνιακού - «Μας έκλεψαν δύο πολύτιμους βαθμούς»

Ανακοίνωση Παλληνιακού - «Μας έκλεψαν δύο πολύτιμους βαθμούς»

Τα παράπονά τους για τη διαιτησία του Πανούτσου στο ματς με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου εξέφρασαν με έναν αιχμηρό τρόπο οι άνθρωποι του Παλληνιακού, εστιάζοντας στο γκολ-οφσάιντ με το οποίο ισοφάρισαν οι «ερυθρόλευκοι» στις καθυστερήσεις του χθεσινού (20/2) αγώνα.

Οι κιτρινόμαυροι προχώρησαν σε σχετική ανακοίνωση μέσα από τη σελίδα τους στο φέισμπουκ, την οποία συνοδεύουν από σχετικό βίντεο. Το κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Γιατί Κύριοι; Έτσι έκλεψαν 2 πολύτιμους βαθμούς από την Ομάδα μας. Ήταν το 90' με το σκορ 1-0 υπερ του Παλληνιακού, όταν σε μία φάση από αριστερά ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου σημείωσε γκολ με τρεις παίκτες σε καταφανέστατη θέση off site. Αρχικά ο επόπτης υπέδειξε το off site αλλά στη συνέχεια μετά τις διαμαρτυρίες των παικτών του Ολυμπιακού και τη συνενόηση με τον Διαιτητή, ο κ. Πανούτσος έδειξε σέντρα. Γιατί κ. Πανούτσο αλλάξατε την απόφαση του επόπτη; Μια εντελώς άδικη απόφαση που στέρησε απ το πολύ καλύτερο Παλληνιακό δύο βαθμούς. Τι να το κάνουμε που οι Διαιτητές αναγνώρισαν το λάθος τους και ζήτησαν Συγγνώμη από την Ομάδα μας; Να το δούμε ως ανθρώπινο λάθος, αλλά γιατί ο επόπτης άλλαξε την αρχική του απόφαση για μια τόσο εύκολη φάση. Διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, Γιατί; Ζητάμε σεβασμό στις προσπάθειες μας και όχι αποφάσεις που κρίνουν αποτελέσματα εκτός των αγωνιστικών χώρων. Σεβόμαστε τους πάντες και απαιτούμε να μας αντιμετωπίζουν όπως αρμόζει σε ένα Ιστορικό Σύλλογο όπως ο Παλληνιακός. Ας ακουστεί η φωνή μας, αδικία! Συνεχίζουμε δυνατά και μακρυά από μεροληψίες και άδικες αποφάσεις».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35