social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαρκό: Παραίτηση Λιάσκου και... αποκλιμάκωση με ΕΠΣΑΝΑ

Μαρκό: Παραίτηση Λιάσκου και... αποκλιμάκωση με ΕΠΣΑΝΑ

Σε... τεντωμένο σχοινί έδειξαν να βρίσκονται οι σχέσεις ανάμεσα στη Μαρκό και τη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ, με την απόρριψη της προσφυγής που είχαν καταθέσει οι πράσινοι από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την τιμωρία τους στο παιχνίδι με τον ΑΟ Σταμάτας να αποτελεί την αφορμή για αιχμηρά σχόλια από πλευράς ανθρώπων του σωματείου στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, η παραίτηση του Νίκου Λιάσκου, εκ των προσώπων που πρωτοστάτησαν στις επικρίσεις, από τη θέση μέλους του διοικητικού συμβουλίου, όπως επίσης και οι αποστάσεις που πήρε η Μαρκό με ανακοίνωσή της από τις «προσβλητικές συμπεριφορές προς οποιαδήποτε κατεύθυνση» που «δεν είναι ανεκτές και δεν συνάδουν με το ήθος και τον χαρακτήρα της ομάδας», έχουν οδηγήσει σε εξομάλυνση τις σχέσεις της διοίκησης της Ένωσης Ανατολικής Αττικής με τον σύλλογο του Μαρκόπουλου. Άλλωστε, όπως σημειώνουν από το περιβάλλον του προέδρου Δημήτρη Γιαρένη, «η διοίκηση δεν έχει κανένα λόγο ή διάθεση να κυνηγάει σωματεία της, από τη στιγμή μάλιστα που στη Μαρκό κατάλαβαν το λάθος που έγινε».

Στη δική του, προσωπική δήλωση, ο πρόεδρος της Μαρκό, Δημήτρης Παναγάκος, τόνισε: «Πρωταρχικός μου στόχος από την ημέρα που ασχολήθηκα με αυτό που αγαπάω ήταν να πάμε στην επόμενη μέρα συνδυάζοντας τις νίκες με το ήθος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35