social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επελαύνει ο Αστέρας Βάρης και οδηγεί την κούρσα

Επελαύνει ο Αστέρας Βάρης και οδηγεί την κούρσα

Νέο νικηφόρο σερί «χτίζει» ο Αστέρας Βάρης, που ξεχωρίζει στις πρώτες έντεκα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ και οδηγεί την κούρσα, όντας στο +5 από τους διώκτες του.

Η ομάδα του Γ. Καβάση πήρε άλλο ένα «τρίποντο» το απόγευμα του Σαββάτου (17/12), επικρατώντας στο γήπεδο Καλυβίων με 5-0 του τοπικού ΠΑΟ. Μάλιστα, είχε ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ, που θα έκαναν ακόμη πιο ευρεία την επικράτησή του. Το σκορ άνοιξε στο 32ο λεπτό ο Χριστίνης με σουτ από θέση εκτός περιοχής (0-1), με τους κυανόλευκους να έχουν στο πρώτο μέρος και ένα δοκάρι σε σουτ του Ντούλια. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι... πάτησαν γκάζι και έφτασαν σε άνετη νίκη. Στο 50' ο Ντούλιας έκανε το 0-2 με πλασέ, για να έρθει στο 75' ο Καλλιμάνης και με ωραία προσπάθεια να γράψει το 0-3. Δύο λεπτά μετά ο Νιούμαν νικήθηκε από τον Μπάρδη σε εκτέλεση πέναλτι, όμως στο 80' ήταν εύστοχος στο πλασέ που επιχείρησε για το 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Φαμέλης με διαγώνιο σουτ στο 85'.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Τσελεπίδης-Αλεξόπουλος

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Στέφανος Κουμερτάς): Μπάρδης, Μαλατάνος, Κοκαβέσης, Μπούρμας, Σύρος, Χαρδαλιάς (76' Κουγιουμτζίδης), Αλίκα, Σταυρίδης, Λαντζανάκης (54' Παπαγεωργίου), Μαυροθαλασσίτης, Τζανίδης (76' Ψαρρός)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου, Μεϊμάρογλου, Ντιαγνέ (60' Κοφσανίδης), Μάγγος (76' Μπάκας), Γκέργκη (70' Αγγελίδης), Χριστίνης (70' Φαμέλης), Καλλιμάνης, Ντούλιας (60' Νικολακόπουλος), Νιούμαν.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35