social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εκκίνηση με «τρίποντο» για Μαρκό, 3-0 τον ΑΟ Ατλαντίς

Εκκίνηση με «τρίποντο» για Μαρκό, 3-0 τον ΑΟ Ατλαντίς

Το ιδανικό ποδαρικό έκανε στη διαδικασία των πλέι οφ η Μαρκό και φρόντισε να διατηρήσει στους δύο βαθμούς την απόστασή της από την κορυφή και την πρωτοπόρο Τριγλία.

Στο ουδέτερο γήπεδο της Αρτέμιδος λόγω της τιμωρίας της, η ομάδα του Π. Τσιγκούλη επικράτησε με 3-0 απέναντι στον ΑΟ Ατλαντίς και, πλέον, συγκεντρώνεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟ Καλυβίων.

Στο 20ο λεπτό ο Σουλελές άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ στο «Γ» της εστίας του Μπάρδη (1-0), με τους πράσινους να πετυχαίνουν ακόμη δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών. Στο 69' ο Βασιλειάδης σκόρσρε με προβολή έπειτα από σέντρα του Δημητρόπουλου για το 2-0 και στο 73' ο Σαχσανίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Βασιλειάδη.

Διαιτητές: Δραγάτης, Δ. Τζαφόλιας-Κακάνης

ΜΑΡΚΟ (Πέτρος Τσιγκούλης): Καραστέργιος, Δημητρόπουλος, Φλώρος, Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Ιατρού (78' Παλαιοπάνος), Βασιλειάδης (83' Χύσα), Γκεμίσης, Σαχσανίδης (78' Πίκουλης), Ντούλιας (67' Μακρίδης), Σουλελές (78' Σιδέρης)

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μπάρδης, Πλατσατούρας, Καρακώστας, Κολοτούρος, Κιούρκος, Νάνος, Φενερίδης, Φλούδας (85' Μπαλάσκας), Αδαμίδης, Καρακώστας, Μητρόπουλος (63' Κορωνιάς).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35