social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έτοιμος για το ντέρμπι ο Παλληνιακός (4-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης)

Έτοιμος για το ντέρμπι ο Παλληνιακός (4-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης)

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε ο Παλληνιακός και έδειξε έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής με τη Μαρκό.

Η ομάδα του Π. Χριστοφιλέα επικράτησε με 4-0 του Θησέα Ν. Μάκρης, που από την πλευρά του δεν κατάφερε να πάρει τον πρώτο του βαθμό στη διαδικασία των πλέι οφ.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Παναγιώτου είχε δοκάρι με σουτ, με το σκορ να ανοίγει στο 30ο λεπτό από διαγώνιο σουτ του Πράπα (1-0). Στο 58' έγινε το 2-0 από την κεφαλιά του Μπεγλεκτσή έπειτα από φάουλ του Β. Δημογιάννη, για να ακολουθήσουν δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Στο 87' ο Κασάπης έγραψε με σουτ το 3-0 και δύο λεπτά μετά (89') ο Γαληνάκης με σουτ από θέση εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Διαιτητές: Μπερέτας, Πολυχρονιάδης-Αλεξόπουλος
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Κονόμι, Καραμπιέτ, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Γαληνάκης, Β. Δημογιάννης, Κασάπης, Παναγιώτου, Σεϊτάι (70' Χ. Δημογιάννης), Μπεγλεκτσής (82' Κούσης), Πράπας (55' Τρυφιάτης)
ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κωστόπουλος, Μηναδάκης, Ανδριάς (84' Μόκας), Βεϊζάι, Καχόπουλος, Αζάλ, Τσέλιος, Παυλάκης, Ζιάγκος (77' Καραβατάκης), Νικηφοράκης (70' Νομικός), Ραπτογιάννης (84' Τηγανιτάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35