social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«4 στα 4» και... τρίτος ο Άρης Βούλας (4-2 τον ΑΟ Ατλαντίς)

«4 στα 4» και... τρίτος ο Άρης Βούλας (4-2 τον ΑΟ Ατλαντίς)

Για ακόμη μία αγωνιστική ο Άρης Βούλας επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και σε σταθερά ανοδική πορεία.

Η ομάδα του Τ. Τασιόπουλου πέτυχε στο γήπεδο του Γέρακα την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές στα πλέι οφ, επικρατώντας με 4-2 του ΑΟ Ατλαντίς, για να ανέβει στην τρίτη θέση της κατάταξης, προσπερνώντας εκεί την Τριγλία Ραφήνας με την οποία θα τεθεί αντιμέτωπη στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Κριλής έκανε όμορφα την προσποίηση και πλάσαρε για το 0-1, ενώ στο 33' ο Φουκαράς έδωσε... αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του με ευθύβολο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής (0-2). Στο 72ο λεπτό ο Γκαβασιάδης αξιοποίησε σέντρα του Γκιούρα και με κεφαλιά έγραψε το 0-3, για να έρθει η μείωση του σκορ δύο λεπτά μετά (74') με κοντινή κεφαλιά του Κολοτούρου (1-3). Στο 83ο λεπτό ο Τάρναρης πλάσαρε προ κενής εστίας μετά από ασίστ του Γκαβασιάδη για το 1-4 και δύο λεπτά αργότερα ο Σιούτης με δυνατό σουτ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Κάλλης-Γουρνιάς

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μπαρδής, Πλατσατούρας (72' Μηλιώνης), Κιούρκος, Κολοτούρος, Κάγιας (86' Μπενέκος), Φλούδας (58' Μητρόπουλος), Φενερίδης, Νάνος, Αδαμίδης (58' Σιούτης), Πανόπουλος, Καρακώστας

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Προβίδας, Ατματσίδης, Ρεσούλι, Λάσκος, Αφράτης, Γκιούρα, Μιραφιόρι (78' Μπρης), Φουκαράς (78' Τάρναρης), Γκαβασιάδης, Ρομάνο (89' Τσιμιδόπουλος), Κριλής (89' Ηλιάδης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35