social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη νίκη τα Γλυκά Νερά, 2-0 την Τριγλία Ραφήνας

Πρώτη νίκη τα Γλυκά Νερά, 2-0 την Τριγλία Ραφήνας

Η πρώτη νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ ήρθε στην τέταρτη στροφή του για τα Γλυκά Νερά.

Η ομάδα του Δ. Μαντούκα επικράτησε με 2-0 απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας σε ένα δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι, με αρκετές μονομαχίες και λίγες φάσεις.

Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν στο 26ο λεπτό με γκολ του Αργυρόπουλου, ο οποίος πρόλαβε σε κάθετη πάσα τους αμυντικούς και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Εδραίωσαν, μάλιστα, το προβάδισμά τους στο 76', όταν ο Βασιλόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος πάσα του Μπακόλα, έκλεψε την μπάλα και προ κενής εστίας πλάσαρε για το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι κιτρινόμαυροι έχασαν μοναδική ευκαιρία να «μπουν» ξανά στο παιχνίδι, όμως ο νεαρός γκολκίπερ Νάκου απέκρουσε εντυπωσιακά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ζαφειρόπουλος.

Διαιτητές: Σταύρου, Αλεξόπουλος-Ζαννίκος

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Δημήτρης Μαντούκας): Νάκου, Τζίτζης, Μαστορόπουλος, Καλουτσάς, Μπενέκος, Καραγιάννης, Τραγανός (79' Χριστοδούλου), Αργυρόπουλος (85' Δρούγκας), Φυτιλής (69' Νάνος), Βασιλόπουλος (85' Χωριανόπουλος), Βλάχος

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Μιχάλης Καβαλιέρης): Μπακόλας, Γκίκα, Λυκουρόπουλος, Φειδαίος (64' Πράπας), Ντέντια, Παπαδόπουλος, Χρηστακίδης (68' Μυλόβας), Ψαρρής (75' Αρβανιτίδης), Μπανιάς, Ζαφειρόπουλος, Κουσούλης.

 


Σχετικά άρθρα

Μαυροθαλασσίτης στον Παλλαυρεωτικό!

AO Άνοιξης: Κρέμασε τα παπούτσια του ο Πέττας – Οι θέσεις που συνεχίζει

Τριγλία από... άλλη κατηγορία, απέκλεισε τον Αστέρα Βάρης και πέρασε στον τελικό (2-1)!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35