social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κράτησε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου με Τριγλία Ραφήνας (1-1)

Κράτησε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου με Τριγλία Ραφήνας (1-1)

Παρά τα σημαντικά του προβλήματα και τις ευκαιρίες του αντιπάλου του, ο Ολυμπιακός απέφυγε την ήττα στο ματς με την Τριγλία Ραφήνας.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1 για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τέσσερα δοκάρια (!) και στο τέλος να μην καταφέρνουν να φύγουν με τους βαθμούς της νίκης. Μόλις στο 16ο λεπτό ο Μεϊμάρογλου είχε δοκάρι με κεφαλιά, ενώ τρία λεπτά μετά αποβλήθηκε ο Σένε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση του διαιτητή. Στο 33' ο Βίλα είχε νέο δοκάρι με σουτ, ενώ στο 57ο λεπτό αποβλήθηκε ο Μαγγίνας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για να αποκατασταθεί η αριθμητική ισορροπία. Στο 63' ο Κ. Τσούκας σούταρε στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Ζαφειρόπουλου στο 78'. Οι κιτρινόμαυροι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 81' με σουτ του Βίλα από θέση εκτός περιοχής (0-1), όμως τρία λεπτά αργότερα ο Κολιμάτσης σκόραρε με κεφαλιά για το 1-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Κωστάκης-Κουτζιακουτζίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Γαρδούνης, Αργυρίου, Κατσέρης, Καραγιάννης (15' λ.τρ. Κολιγιάννης), Ζώνας, Κολιμάτσης, Ζαχαράκης, Κλωνάρης, Αμπντουραχμάνι, Σεΐτι (92' Κιάφα), Μαγγίνας

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Συράκας, Τζίτζης, Παπαδιονυσίου, Μεϊμάρογλου (63' Νταή), Κ. Τσούκας, Καστράτι (61' Δελαπόρτας), Παπάζογλου (61' Ι. Τσούκας), Χατζόπουλος, Σένε, Βίλα, Ζαφειρόπουλος.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35