social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ύμνοι Άρη Βούλας για Τασιόπουλο - «Ο άνθρωπος που έφερε την αναγέννηση στον Σύλλογο»

Ύμνοι Άρη Βούλας για Τασιόπουλο - «Ο άνθρωπος που έφερε την αναγέννηση στον Σύλλογο»

Ένα μέρος της εκτίμησης που τρέφουν προς το πρόσωπο του Τάσου Τασιόπουλου θέλησαν να εκφράσουν οι άνθρωποι του Άρη Βούλας με αφορμή την ονομαστική του εορτή την ημέρα της Ανάστασης.

Στα δημόσια «χρόνια πολλά» που θέλησαν να απευθύνουν, οι κιτρινόμαυροι τον χαρακτηρίζουν ως τον άνθρωπο «που έφερε την αναγέννηση στον Σύλλογο», υπογραμμίζουν κάποια από τα σπουδαία αποτελέσματα της παρουσίας του με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ στον τελικό της Μ. Τετάρτης, ενώ στέλνουν μήνυμα πως η συμπόρευσή τους με τον έμπειρο προπονητή θα διαρκέσει πολλά χρόνια ακόμα. Αναλυτικά, η ανάρτηση στη σελίδα της ομάδας στο φέισμπουκ αναφέρει:

«Χρόνια πολλά στον άνθρωπο, που έφερε την αναγέννηση στον Σύλλογο του Άρη Βούλας. Του εύχομαστε διπλά και τριπλά χρόνια απο τα 70 που κλείνει φέτος ο Σύλλογος μας, μιας και χθες (24/4) ήταν η γιορτή του και σήμερα τα γενέθλια του. Ήρθε στην οικογένεια μας πριν 4 χρόνια και αμέσως δέθηκε με αυτήν. Ταυτόχρονα με τον αλληλοσεβασμό και την εμπιστοσύνη, που υπάρχει με τη Διοίκηση, δημιουργήθηκε μια ομάδα, παράδειγμα προς μίμηση. Πέρασε ήδη στην ιστορία του Συλλόγου, γιατί μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια κατάφερε να πάρουμε για πρώτη φορά το κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ, ενώ την πρώτη χρονιά (2019) ήμασταν φιναλίστ. Στο πρωτάθλημα φιγουράρουμε πάντα στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και είμαστε απο τις πιο υπολογίσιμες ομάδες στην κατηγορία μας και το πιο σημαντικό; Παίζουμε ποδόσφαιρο. Είναι πολλές οι σελίδες που θα μπορούσαμε να γράψουμε για τα τέσσερα αυτά χρόνια με τον Τάσο Τασιόπουλο στο τιμόνι της ομάδας, αλλά επειδή τα λόγια θα είναι πάντα λίγα, η ματιά μας και μόνο φτάνει για να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον! Χρόνια σου πολλά Τάσο και είμαστε ακόμα στην αρχή»!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35