social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Αήττητος Σπατων: Μεγάλη κίνηση με Παναγόπουλο

Θέμα soccerlive I Αήττητος Σπατων: Μεγάλη κίνηση με Παναγόπουλο

Ανταγωνιστικό πρόσωπο και ελκυστικό ποδόσφαιρο είναι τα δυο στοιχεία που θέλει να παρουσιάσει ο Αήττητος Σπάτων στο προσεχές πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Έχοντας στην τεχνική ηγεσία τον Γιώργο Καρατζά, οι πράσινοι θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό, πραγματοποιώντας πριν από λίγο μια σημαντική μεταγραφική ενίσχυση.

Συγκεκριμένα, την εστία της ομάδας θα υπερασπίζεται ο Λεωνίδας Παναγόπουλος ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο ικανότατος πορτιέρο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην εστία του Αήττητου αφού πρόκειται για έναν σπουδαίο τερματοφύλακα που έχει επιδείξει ένα πλούσιο βιογραφικό από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΑΟ Μελισσίων με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο 33χρονος τερματοφύλακας που είχε αγωνιστεί και πριν από δυο χρόνια στον Αήττητο συμφώνησε να επιστρέψει ώστε να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια . Ο Παναγόπουλος έχει την εμπειρία να βοηθήσει ενώ εχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Ολυμπιακό (Α΄), Πανιώνιο (Α΄), Βύζαντα Μεγάρων (Β΄), Τούνου Σεβερίν (Α΄Ρουμανίας), Σαγκεάτα Ναβοντάρ (Α΄Ρουμανίας), Ουνιβερσιτατέα Κλούζ (Α΄Ρουμανίας), Ερμής Αραδίππου (Α΄Κύπρου), Ιωνικό (Γ¨), Ρόδο (Γ¨), Αγροτικό Αστέρα (Γ΄).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35