social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με κορυφαίο τον Μπουγιούκα η Άνοιξη, 4-1 τον Αήττητο Σπάτων!

Με κορυφαίο τον Μπουγιούκα η Άνοιξη, 4-1 τον Αήττητο Σπάτων!

Με δυναμικό τρόπο επανήλθε η Άνοιξη στις επιτυχίες, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο Κορωπί, κλείνοντας ιδανικά τις υποχρεώσεις της για το 2023.

Η ομάδα του Π. Γιαννενάκη επιβλήθηκε με 4-1 του Αήττητου Σπάτων για τη 15η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, έχοντας ως κορυφαίο τον Γιάννη Μπουγιούκα ο οποίος σημείωσε χατ τρικ!

Στο γήπεδο «Γ. Κυριάκης» η Άνοιξη πήρε το προβάδισμα στο 37ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Κακού (1-0), ενώ στο 43' ο Μουρούτης δέχθηκε αντικανονικό μαρκάρισμα αντιπάλου του στην περιοχή των γηπεδούχων, όμως ο διαιτητής Σταύρου αρνήθηκε το πέναλτι στον Αήττητο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Μπουγιούκας σκόραρε για το 2-0, ωστόσο δέκα λεπτά μετά (59') οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πάλι στο παιχνίδι με γκολ του Νταή από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ (2-1). Η συνέχεια ανήκε στον 19χρονο φορ της Άνοιξης, ο οποίος πέτυχε άλλα δύο γκολ με πλασέ στο 74' και στο 82', ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι στο δεύτερο ημίχρονο οι άνθρωποι του Αήττητου ζήτησαν για δεύτερη φορά πέναλτι, σε φάση με πρωταγωνιστή τον Χοτζάι.

Διαιτητές: Σταύρου, Κουλοχέρης-Τσέλιος

ΑΝΟΙΞΗ (Παναγιώτης Γιαννενάκης): Μανουσάκης, Β. Μπουγιούκας, Βουγιουκλίδης, Καλημέρης (86' Πανάγου), Γιαννακόπουλος, Χρονακόπουλος, Δογάνης (68' Ανδρινόπουλος), Καμπάς (60' Σιατραβάνης), Ι. Μπουγιούκας, Οσμενάι, Κακός

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γιώργος Παπαϊωάννου): Καλούδης, Τσουχλαράκης, Σερμάγιας (46' Σπανός), Μουρούτης, Τσιαχματιώτης (46' Τσίτσι), Καραγιάννης, Κουβαράς, Νταής, Λύγκος (88' Φράγκου), Μέγας (83' Αβντίου), Χοτζάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35