social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρεσε ο Σαρωνικός Αναβύσσου στα Σπάτα (3-1 την ΑΕΚ Κ19)

Άρεσε ο Σαρωνικός Αναβύσσου στα Σπάτα (3-1 την ΑΕΚ Κ19)

Πολύ καλά δείγματα γραφής εμφάνισε σε ακόμη ένα φιλικό ο Σαρωνικός, πιστοποιώντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Σε παιχνίδι που έγινε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, η ομάδα της Αναβύσσου επικράτησε με 3-1 απέναντι στην ομάδα Κ19 της «Ένωσης», έχοντας καλή κυκλοφορία και διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο.

Στο 10ο λεπτό ο Βίλα μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο Σεβίγια (0-1) και στο 50' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Γ. Παπακωστούλη με πλασέ, αξιοποιώντας παράλληλη πάσα του Κιρτζιαλίδη (0-2). Στο 63' υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής σκόραρε με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Βίλα (0-3), ενώ στο 78' ο Σάμιος είχε δοκάρι με σέντρα σουτ. Οι κιτρινόμαυροι του Γενναίου Καραχάλιου, οι οποίοι αγωνίστηκαν με αρκετά νέα πρόσωπα και υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή τους, μείωσαν στο 85' για το τελικό 1-3 με πλασέ του Βασίλα σε τετ α τετ.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Γιώργος Παπακωστούλης): Ορφανόπουλος (46' Καραλής), Λογοθέτης, Δανιήλ (46' Σάμιος), Λίτσης, Τζιόλας, Κλης, Σεβίγια (46' Μακρίδης), Δημογιάννης, Κιρτζιαλίδης (85' Καμπόσος), Βίλα (85' Σεριανάι), υπό δοκιμή (70' Μοναχός).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35