social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κραυγή» αγωνίας από Κεραυνό Κερατέας - «Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες»

«Κραυγή» αγωνίας από Κεραυνό Κερατέας - «Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες»

Την ανησυχία τους για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου θέλησαν να εκφράσουν δημοσίως οι άνθρωποι του Κεραυνού Κερατέας, εξαιτίας της αναστολής των πρωταθλημάτων σε ολόκληρη τη χώρα.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο συντάκτης σημειώνει ότι οι ομάδες οδηγούνται σε «αγωνιστικό και οικονομικό μαρασμό», κάνει λόγο για «ολέθριες συνέπειες» και τάσσεται στο πλευρό του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ, Δ. Γιαρένη, για επανέναρξη των δραστηριοτήτων και μεταφορά της διαμάχης μεταξύ Πολιτείας και ΕΠΟ στο δικαστικό πεδίο.

Αναλυτικά: «Η ομάδα μας μαθημένη στα δύσκολα και τιμώντας τα ιδανικά των ιδρυτών της, ουδέποτε επιδιώξε να σκύψει το κεφάλι σε εύκολες ή δύσκολες στιγμές στα 94 χρόνια ιστορίας και παράδοσης της στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο και αυτό θα κάνουμε και τώρα. Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για το μέλλον των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Η διαφωνία ΕΠΟ και Πολιτείας που οδηγησε στην διακοπη της αγωνιστικής δραστηριοτήτας επηρεάζει εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες, οδηγώντας τις ομάδες σε αγωνιστικό και οικονομικό μαρασμό. Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες!

Η πρόταση του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ, κ.Γιαρένη, για έναρξη των πρωταθλημάτων και δικαστικό αγώνα για την επίλυση των διαφόρων ανάμεσα σε ΕΠΟ και Πολιτεία, μας βρίσκει στο 100% συμφωνούς. Έχουμε κατανόησει πλήρως το πρόβλημα και είμαστε υπέρ του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου.

ΥΣ: Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΉ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35