social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποφασιστικό το Κρυονέρι, 3-0 τον Παλληνιακό

Αποφασιστικό το Κρυονέρι, 3-0 τον Παλληνιακό

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν το Κρυονέρι... φώναξε «παρών» και πήρε ένα πολύτιμο «τρίποντο», που του επιτρέπει να διατηρεί «ζωντανές» τις ελπίδες για παραμονή στην Κατηγορία.

Η ομάδα του Ν. Σκούρα επικράτησε με 3-0 του Παλληνιακού για την 23η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, βλέποντας τους κόπους και τη μαχητικότητά της να ανταμείβεται.

Στο 25ο λεπτό ο Μαβίδης ακολούθησε την πορεία της μπάλας μετά την πρόσκρουσή της στο δοκάρι από φάουλ του Σιατραβάνη και με κοντινό πλασέ σκόραρε για το 1-0, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Χότζα «κλείδωσε» τη νίκη με δύο προσωπικά γκολ. Στο 64' σημείωσε το 2-0 με σουτ από πλάγια θέση και εννέα λεπτά μετά (73') ο 20χρονος ακραίος επιθετικός ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Σταμούλης για το 3-0.

Διαιτητές: Τριγάζης, Τσέλιος-Σταυρόπουλος

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Νίκος Σκούρας): Ιωσήπου, Μήτσης (85' Φειδαίος), Γεωργίου, Παπούκας, Τουμπανάκης, Σιατραβάνης, Χότζα (85' Κόρμπος), Διγενής, Τσαπατσάρης (85' Νάκας), Μαβίδης (76' Αμπντουραχμάνι), Φάρκωνας (74' Τσαγδής)

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Πάντος, Καραμπιέτ, Κούσης, Ελ Γκαμάλ (80' Μασκάι), Κοντογιάννης (80' Μαυράκης), Βιδάλης, Χρήστου (64' Μπεγλεκτσής), Δημογιάννης, Κυριόπουλος, Λουκόπουλος, Μπίμπας (37' λ.τρ. Σταμούλης).

 


Σχετικά άρθρα

Τέλος ο Τσώνης από τον Θησέα Νέας Μάκρης

Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου: Τέλος οι Βάσος και Καλέμι

Ανακοινώθηκε του Χατζηαναστασίου στην Τριγλία Ραφήνας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35