social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κόλλησε» με ΑΟ Άρτεμις η Τριγλία Ραφήνας (2-2)

«Κόλλησε» με ΑΟ Άρτεμις η Τριγλία Ραφήνας (2-2)

Την πρώτη της απώλεια βαθμών υπέστη η Τριγλία Ραφήνας, καθώς υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 2-2 από τον ΑΟ Άρτεμις.

Στο γήπεδο «Π. Σκούφος» έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με τους κιτρινόμαυρους να προηγούνται δύο φορές και τους κυανόλευκους να ισοφαρίσουν ισάριθμες. Στο 15' ο Καλτσάς είχε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ, με τον Ι. Τσούκα να ανοίγει το σκορ στο 27' με σουτ (1-0). Στο 65' ήρθε η ισοφάριση από σουτ του Τσιλιάκου (1-1), με τον Ζαφειρόπουλο να δίνει ξανά την πρωτοπορία στους γηπεδούχους, ευστοχώντας σε πέναλτι που κέρδισε ο Πράπας (2-1). Οι φιλοξενούμενοι επέμειναν και με εκτέλεση πέναλτι του Μασκλαβάνου στο 73', το οποίο υποδείχθηκε για χέρι αμυνομένου, έφτασαν στην ισοφάριση, παίρνοντας έτσι τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Γουρνιάς-Αλεξόπουλος

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Πάντος, Παπαδιονυσίου, Γκέκας, Μηλιώνης, Κ. Τσούκας, Χατζόπουλος (50' Σιαφάκας), Πράπας, Ψαρρής, Ι. Τσούκας, Καλτσάς, Ζαφειρόπουλος (85' Βαμβακάκης)

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Καραογλάνης, Μπάκος (65' Μπαμπαλής), Δημητρίου, Διαμαντής, Νικολογιάννης, Φυτιλής (60' Κυριάκου), Τσιλιάκος, Χότζα, Καραβατάκης, Μασκλαβάνος, Μέγας (46' Χρήστου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35