social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ντεμπούτο Μέγα στον ΠΑΟ Κορωπί

Ντεμπούτο Μέγα στον ΠΑΟ Κορωπί

Την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της νέας του ομάδας πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή (14/1) ο Κωνσταντίνος Μέγας.

Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός, ο οποίος αποχώρησε από τον Αήττητο Σπάτων μετά από ένα πρώτο εξάμηνο με τους πράσινους, αγωνίστηκε για τον ΠΑΟ Κορωπί στο παιχνίδι με τα Γλυκά Νερά που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1) για τη 17η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Όσον αφορά στην ανακοίνωση των «μπλε» για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, αναφέρει:

«Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κορωπί - 1903 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 25χρονου Κωνσταντίνου Μέγα. Ο Κωνσταντίνος ο οποίος αγωνίζεται ως εξτρέμ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Θύελλα Ραφήνας ενώ αργότερα μεταπήδησε στην έτερη ομάδα της πόλης την Τριγλία. Με τις ομάδες της Ραφήνας πανηγύρισε μάλιστα και από ένα κύπελλο Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Αργότερα και για τέσσερα συναπτά έτη αγωνίσθηκε με απόλυτη επιτυχία στον Α.Ο Άρτεμις ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Αήττητος Σπατών. Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην μεγάλη οικογένεια του Π.Α.Ο ΚΟΡΩΠΙ - 1903 & του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35