social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για ΑΟ Ατλαντίς και Παλλαυρεωτικό (2-2)

Μοιρασιά για ΑΟ Ατλαντίς και Παλλαυρεωτικό (2-2)

Ωραίο και αθλητικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Γέρακα σήμερα (27/8) το απόγευμα, ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν τις δικές τους φολοδοξίες ενόψει της συμμετοχής τους στο νέο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

ΑΟ Ατλαντίς και Παλλαυρεωτικός έμειναν στο ισόπαλο και «πλούσιο» 2-2, σε ένα ματς που είχε αρκετή ενέργεια αλλά και πολλούς αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές. Στο 20ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοπορία στο σκορ με σουτ του Παληγεώργου (0-1), στο 55' ο Φλούδας ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1, στο 60' ο Ζυγούρης με προβολή μετά από φάουλ του Πρέντι σημείωσε το 1-2 και στο 70' ο Τσαγδής με σουτ στο «Γ» της εστίας διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μεσολόγγης, Ι. Μπαλάσκας, Γεωργακόπουλος, Κιούρκος, Παπαδιονυσίου, Γ. Καρακώστας, Φλούδας, Α. Καρακώστας, Σιούτης, Μπουρμπούλης, Αδαμίδης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σισμανίδης, Σπ. Μπαλάσκας, Γκαργκάσουλας, Πλατσατούρας, Βελασούδας, Αναστασίου, Αλ. Μπαλάσκας, Βούτουνας, Τσαγδής, Κορωνιάς.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Κόλλιας, Κοντιζάς, Χουσειν, Μπεργιαννης, Κοτσαλας, Παληγεώργος, Παπανικολόπουλος, Σταυρίδης, Μωραιτης, Πρέντι, Δούμας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Φετολαρι, Πιτσικαλης, Ζυγούρης, Μητσόπουλος Π, Νικολαιδης, Γιαουσεβ, Μαυροθαλασσίτης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35