social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οργή στην Τριγλία Ραφήνας - «Τραγική διαιτησία, πιο τραγική η φιλοξενία»

Οργή στην Τριγλία Ραφήνας - «Τραγική διαιτησία, πιο τραγική η φιλοξενία»

Έντονη οργή και δυσφορία επικρατούν στις τάξεις της Τριγλίας Ραφήνας, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων, αναφορικά με το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣΑΝΑ στο στάδιο της Κερατέας με αντίπαλο τον Κεραυνό.

Ο συντάκτης της ανακοίνωσης κάνει λόγο για τραγική διαιτησία από τον Δραγάτη, αλλά ακόμη τραγικότερη φιλοξενία από πλευράς γηπεδούχων, υποστηρίζοντας πως φίλαθλοι, παίκτες και στελέχη του τεχνικού επιτελείου δέχθηκαν προπηλακισμούς. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε ένα παιχνίδι μεταξύ δυο εκ των κορυφαίων σωματείων της ΕΠΣΑΝΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ τις εντυπώσεις κέρδισε ο διαιτητής καθώς θέλουμε να πιστεύουμε ότι απλά βρέθηκε σε πολύ ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ και δεν υπήρχε δόλος. ΤΡΑΓΙΚΗ λοιπόν η διαιτησία του κ. Δραγάτη για ακόμα μια φορά (με αποκορύφωμα το δεύτερο ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε εις βάρος μας).
ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΗ όμως ήταν η φιλοξενία που δεχτήκαμε και δεν αρμόζει στο σωματείο αυτό.
Προπηλακισμοί παιχτών και τεχνικού τιμ, καθώς και των φιλάθλων μας, οι οποίοι ήταν μόνο γονείς ποδοσφαιριστών.
Δυστυχώς δεν θέλουμε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία καθότι η ομάδα μας στηρίζεται σε αρχές και ηθικές αξίες και όχι βία και τραμπουκισμούς.
Τέλος, συγχαρητήρια στον ΠΡΟΕΔΡΟ και τους υπόλοιπους παράγοντες που μπήκαν στα αποδυτήρια μας μετά την λήξη του αγώνα να χτυπήσουν τους αθλητές μας.
Μακάρι να σταθεί ο παρατηρητής αγώνα στο ύψος του και να κάνει σωστά τη δουλειά του.
Αναμενουμε με αγωνία το φύλλο αγώνα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35