social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπακωστούλης: Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό για να τερματίσουμε σε υψηλή θέση

Παπακωστούλης: Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό για να τερματίσουμε σε υψηλή θέση

Αύριο, Δευτέρα, θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Σαρωνικού Αναβύσσου, αφού, την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου ακολουθεί το ματς με την Ατλαντίδα στο γήπεδο του Γέρακα για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον Γιώργο Παπακωστούλη να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση. 

Οι "μπλε" που στα τελευταία 7 ματς μετρούν 6 νίκες και 1 ισοπαλία, βρίσκονται στην 3η θέση με 23 βαθμούς και απέχουν 6 βαθμούς από την 1η θέση και τον πρωτοπόρο Αστέρα Βάρης.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ήταν ο Δημήτρης Παπάζογλου που έχει ενσωματωθεί στην ομάδα, με τον κ. Παπακωστούλη μέσω του soccerlive.gr να μοιράζεται τις σκέψεις του για το ματς λέγοντας:

"Να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες προσωπικές για τον καθένα. Είναι μια περίοδος δύσκολη για εμάς τις ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ αφού άλλαξε το πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος και αναγκαστήκαμε να διαφοροποιήσουμε λίγο τις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα, είμαστε σε καλή κατάσταση, θέλουμε να συνεχίσουμε το νέο χρόνο στον ίδιο ρυθμό και να τερματίσει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται".

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας σχολίασε: "Μεταγραφικά εκτός του Παπάζογλου, θα κοιτάξουμε να ενισχυθούμε με ακόμη έναν ποδοσφαιριστή. Δεν βιαζόμαστε αφού υπάρχει χρόνος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό όσον αφορά την επιλογή που θα κάνουμε".

Για το ματς με την Ατλαντίδα, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε: "Είναι ένα ματς με μια ομάδα που θέλει να δείξει διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τον αγώνα που είχε κόντρα στον Αστέρα Βάρης. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάμε πειθαρχημένοι για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας ως σύνολο". 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35