social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Κεραυνός Κερατέας το ντέρμπι, 3-2 τον Αχαρναϊκό

Ο Κεραυνός Κερατέας το ντέρμπι, 3-2 τον Αχαρναϊκό

Στην αναμέτρηση που θα έκρινε ποια ομάδα θα συνέχιζε με αξιώσεις στο κυνήγι της πρώτης θέσης, ο Κεραυνός Κερατέας αναδείχθηκε μεγάλος νικητής!

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι στο δημοτικό στάδιο Κερατέας, η ομάδα του Γ. Δημητρόπουλου επιβλήθηκε με 3-2 του Αχαρναϊκού και παρέμεινε στο -5 από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βάρης, υποχρεώνοντας συγχρόνως τον αντίπαλό της να υποχωρήσει στο -10.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο παιχνίδι, αφού μόλις στο 4ο λεπτό ο Χ. Μαγγανάς με προβολή σημείωσε το 1-0, σε φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ. Οι πράσινοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, είχαν στο πρώτο ημίχρονο δύο καλές ευκαιρίες με Παπαδόπουλο και Ταμπάκη, καταφέρνοντας τελικά να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 52ο λεπτό με σουτ του Μότα από θέση εκτός περιοχής (1-1). Οι κυανόλευκοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 62ο λεπτό με σουτ του Β. Μαγγανά έξω από την περιοχή, σε φάση για την οποία επίσης «φωνάζουν» οι άνθρωποι του Αχαρναϊκού για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημά της (2-1). Τρία λεπτά μετά ο Χρ. Μαγγανάς νικήθηκε από τον Μπονατάκη στην κεφαλιά που επιχείρησε, όμως με κοντινό πλασέ στην επαναφορά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό γκολ για το 3-1. Οι ποδοσφαιριστές του Θ. Καλύβα δεν τα παράτησαν, αντιθέτως πέτυχαν να μπουν στο παιχνίδι στο 83ο λεπτό με προβολή του Ταμπάκη έπειτα από απόκρουση του Καλογερόπουλου σε κεφαλιά του Μάναλη (3-2). Μάλιστα, στο 90' είχαν και δοκάρι σε ατομική προσπάθεια και σουτ του Καρμίρη, χάνοντας την ευκαιρία να αποτρέψουν την ήττα! Στο 95' ο Βασιλείου δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Καλογερόπουλο στην περιοχή του Κεραυνού, οι του Αχαρναϊκού ζήτησαν πέναλτι, όμως ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος είχε διαφορετική άποψη, δείχνοντας μάλιστα δεύτερη κίτρινη κάρτα για «θέατρο» στον Βασιλείου.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Σπυρόπουλος-Κουλοχέρης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Καλογερόπουλος, Λάπας (67' Πασκάλι), Κατσίκης, Ντόβας, Μπουγιούκος, Δαρδαμάνης, Γκαρδιακός (60' Γιαννόπουλος), Παληγεώργος (76' Κρητικός), Χ. Μαγγανάς, Β. Μαγγανάς (76' Γαληνάκης), Γκορόγιας

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Μπονατάκης, Γκούφας (80' Καλτσάς), Καρμίρης, Δημακάκος (46' Γεωργακής), Ηρακλής (65' Τσουκαλάς), Βασιλείου, Ταμπάκης, Παπαδόπουλος, Μότα, Μάναλης, Οντιάμπο (46' Βλαχίδης).

(photo: athlorama.blogspot.gr)

 


Σχετικά άρθρα

Νέα βόμβα με Πασαλίδη στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου

Με το... ενάμιση πόδι στον τελικό η Μαρκό, 5-2 τον ΑΟ Άρτεμις

Απίθανη ανατροπή με Σπανό ο Αήττητος Σπάτων, 3-2 την Τριγλία στη Ραφήνα!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35