social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή ο Κεραυνός Κερατέας, 3-1 τον Παλλαυρεωτικό

Με ανατροπή ο Κεραυνός Κερατέας, 3-1 τον Παλλαυρεωτικό

Προχωράει... απόλυτος ο Κεραυνός Κερατέας στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ και δείχνει πως είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει ξανά, όπως είχε συμβεί και πέρσι!

Η ομάδα του Λ. Καραδήμου κατέβαλε με 3-1 τον Παλλαυρεωτικό, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το 20ο λεπτό. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Μωραΐτης σκόραρε με σουτ και έβαλε μπροστά το συγκρότημα του Γ. Δημητρόπουλου, ο οποίος επέστρεψε ως αντίπαλος στην Κερατέα (0-1). Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν πριν την ανάπαυλα και, συγκεκριμένα, στο 40ο λεπτό χάρη σε σουτ του Κοκκινάκη (1-1). Στο 63ο λεπτό ο Κεραυνός απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα εξαιτίας αποβολής του Κοντιζά με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός που έκανε πιο εύκολο το έργο του να φτάσει στην ολική ανατροπή. Στο 68' ο Μπουντόπουλος σημείωσε ένα θαυμάσιο γκολ με σουτ στο «Γ» της εστίας από θέση εκτός περιοχής (2-1) και στο 88' ο Παπασπύρος με πλασέ μετά από ασίστ του Μπουντόπουλου διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Δραγάτης, Σούζας-Αλεξοπούλου

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καλογερόπουλος, Κοκκινάκης, Τζαβάρας (56' Παπασπύρος), Ντόβας (56' Πασκάλ), Μπουγιούκος, Βαγγέλη, Πιέτρι, Καπαματζιάν (86' Ρέτζο), Σούλτσε, Μπουντόπουλος, Σουλελές (67' Σαχσανίδης)

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Μητσόπουλος, Μωραΐτης, Νικολαΐδης, Κωτσαλάς, Παληγεώργος (50' Πρέντι), Μαυροθαλασσίτης, Κοντιζάς, Μπεργιάννης, Ταμπάκης, Σταυρίδης (64' Τσαουσέφ), Ζυγούρης (72' Πιτσικάλης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35