social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θριάμβευσε ο ΑΟ Άρτεμις, 3-2 την Τριγλία Ραφήνας

Θριάμβευσε ο ΑΟ Άρτεμις, 3-2 την Τριγλία Ραφήνας

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου (11/2) ο ΑΟ Άρτεμις, επεκτείνοντας την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Βλ. Χατζηαναστασίου επικράτησε με 3-2 της Τριγλίας Ραφήνας, σε ένα ματς με αρκετό ενδιαφέρον και πρωταγωνιστή τον Μασκλαβάνο που πέτυχε δύο γκολ.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν, μάλιστα, εκείνοι που πήραν το προβάδισμα, καθώς στο 19ο λεπτό ο Κ. Τσούκας με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Ωστόσο, μέσα σε ένα τρίλεπτο οι γηπεδούχοι έφεραν τα... πάνω κάτω! Στο 23' ο Νικολογιάννης ισοφάρισε με σουτ και στο 25' ο Μασκλαβάνος έγραψε το 2-1 με σουτ. Η Τριγλία αντέδρασε και στο 47' επανέφερε τις ισορροπίες χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Τζίτζης από τον Πιέτρι και εκτέλεσε εύστοχα ο Ζαφειρόπουλος για το 2-2. Ωστόσο, στο 65' «χτύπησε» πάλι ο Μασκλαβάνος και με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Φωστέρης, Βιτσεντζάτος-Κουλοχέρης

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Καραογλάνης, Μπάκος, Πιέτρι, Διαμαντής, Ντοβίνος, Νικολογιάννης, Χαλίλι (70' Τσιλιάκος), Φυτιλής (51' Μέγας), Μπουρμπούλης (59' Καλούδης), Μασκλαβάνος, Χρήστου (51' Κοζανίδης)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Κορμπάς, Τζίτζης, Παπαδιονυσίου, Μηλιώνης, Ι. Τσούκας (76' Χατζόπουλος), Ψαρρής, Σένε (35' Σιαφάκας), Νταή, Κ. Τσούκας, Ζαφειρόπουλος (81' Κονταρίνης), Πράπας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35