social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνήλθε από το «στραπάτσο» ο Αήττητος Σπάτων

Συνήλθε από το «στραπάτσο» ο Αήττητος Σπάτων

Την προηγούμενη αγωνιστική είχε υποστεί μία από τις πιο «βαριές» ήττες τουλάχιστον στη σύγχρονη ιστορία του, χάνοντας με το εντυπωσιακό 6-1 από τον ΑΟ Ατλαντίς.

Ωστόσο, ο Αήττητος Σπάτων κατάφερε να συνέλθει άμεσα, να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες, έστω και με περισσή δυσκολία! Η ομάδα του Μ. Παπαδόπουλου επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Άρτεμις, πετυχαίνοντας την ανατροπή του σκορ στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης στο δημοτικό στάδιο Σπάτων. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί από το 34ο λεπτό με κεφαλιά του Νικολογιάννη (0-1), με τους γηπεδούχους να φέρνουν το ματς στα ίσια στο 71' με κεφαλιά του Καραγιάννη (1-1) και να φτάνουν στο νικητήριο γκολ στο 87' με σουτ του Κοβάνη (2-1). Ενδιαμέσως, στο 75ο λεπτό, οι πράσινοι είχαν και δοκάρι σε προσπάθεια του Κολονέρου με κεφαλιά.

Διαιτητές: Δραγάτης, Μπουξμπάουμ-Αλεξόπουλος

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Μάκης Παπαδόπουλος): Παναγόπουλος, Μιλάι (46' Παναγιώτου), Κράμπης, Μουρούτης, Νταϊφώτης, Καραγιάννης, Αβντίου (46' Χοτζάι), Ζιβάνοβιτς (46' Ιωαννίδης), Κοβάνης, Σπανός, Κολονέρος

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Καραογλάνης, Μπάκος, Πιέτρι, Διαμαντής, Ντοβίνος, Νικολογιάννης, Χαλίλι (77' Τσιλιάκος), Κοζανίδης, Μπουρμπούλης (62' Λ. Φυτιλής), Μασκλαβάνος, Μέγας (55' Χρήστου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35