social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει πρώτος ο Κεραυνός Κερατέας, 4-0 το Κρυονέρι

Συνεχίζει πρώτος ο Κεραυνός Κερατέας, 4-0 το Κρυονέρι

Οδηγός στην κούρσα του πρωταθλήματος στην Α' ΕΠΣΑΝΑ θα είναι για τουλάχιστον λίγες μέρες ακόμα ο Κεραυνός Κερατέας.

Η ομάδα του Γ. Δημητρόπουλου υπέταξε με 4-0 το Κρυονέρι και παρέμεινε στην κορυφή, ενόψει της εμβόλιμης αγωνιστικής στην οποία θα εκτίσει το ρεπό της. Στο ματς που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (4/3) ο Χρ. Μαγγανάς άνοιξε το σκορ με προσωπική κούρσα και σουτ στο 16' έπειτα από κάθετη πάσα του Γκορόγια στον κενό χώρο (1-0), ενώ στο 35' ο Γκαρδιακός έγραψε το 2-0 με «βολίδα» από θέση εκτός περιοχής. Στο 61' ο Ε. Μαγγανάς σκόραρε με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ντόβα (3-0) και στο 79' ο Γιαννόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με δυνατό σουτ.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Βιτσεντζάτος-Παπαδιώτης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης, Κατσίκης, Ντόβας (74' Γιαννόπουλος), Μπουγιούκος (81' Κρητικός), Βαγγελή, Γκαρδιακός, Παληγεώργος (89' Ιατρού), Χρ. Μαγγανάς (89' Μαστροκώστας), Ε. Μαγγανάς (81' Γαληνάκης), Γκορόγιας

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Νίκος Σκούρας): Βαμβακάς, Νάκας, Γεωργίου (72' Παπαδονικολάκης), Γιαννακόπουλος, Τουμπανάκης (67' Αλ. Παπούκας), Χρ.-Ι. Παπούκας, Καριατλής, Διγενής, Μαβίδης, Καραγιαννίδης (63' Άννινος), Αθανασιάδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35