social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με... σπασμένα φρένα ο Κεραυνός Κερατέας (3-0 τον ΠΑΟ Καλυβίων)

Με... σπασμένα φρένα ο Κεραυνός Κερατέας (3-0 τον ΠΑΟ Καλυβίων)

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Κεραυνός Κερατέας και διατηρήθηκε σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Γ. Δημητρόπουλου πανηγύρισε την 13η συνεχόμενη νίκη της σε 15 αγωνιστικές (έχουν μεσολαβήσει επίσης το ρεπό και το «τρίποντο» άνευ αγώνος με τον ΑΟ Σταμάτας), καθώς επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟ Καλυβίων και παρέμεινε στην κορυφή, πάντα σε ισοβαθμία με τον Αστέρα Βάρης.

Στο ματς που έγινε στο δημοτικό στάδιο Κερατέας, ήταν... μέχρι να ανοίξει το σκορ ο Κεραυνός. Και το έκανε στο 38', όταν ο Χρ. Μαγγανάς αξιοποίησε ασίστ του Λάπα και με πλασέ σημείωσε το 1-0. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι εδραίωσαν τη νίκη τους με άλλα δύο γκολ σε διάστημα λίγων λεπτών. Στο 67' ο Γκαρδιακός σημείωσε το 2-0 με δυνατό σουτ και στο 72' ο Γκορόγιας δέχθηκε τη σέντρα του Π. Βαγγέλη και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Κορωνιάς, Κακάνης-Β. Τζαφόλιας

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Σκαλαίος, Λάπας (68' Π. Βαγγέλη), Κατσίκης, Ντόβας, Γιαννόπουλος, Ν. Βαγγέλη (73' Α. Μαγγανάς), Γκαρδιακός, Γαληνάκης (60' Γκορόγιας), Χρ. Μαγγανάς (73' Μαστροκώστας), Ε. Μαγγανάς (68' Α. Κρητικός), Δαρδαμάνης

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Αλέξανδρος Καπουράνης): Μπαρδής, Μαυροθαλασσίτης, Μαλατάνος, Σύρος (60' Σπυρόπουλος), Ντούσκου, Μπούρμπας, Αλίκα, Σταυρίδης, Πετρίτσης (60' Συκιανάκης), Άγγελος (76' Ζαγιέντ), Νέρας.

(photo: athlorama.blogspot.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35