social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βάσεις πρόκρισης ο Αστέρας Βάρης, 3-0 τη Μαρκό

Βάσεις πρόκρισης ο Αστέρας Βάρης, 3-0 τη Μαρκό

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ πραγματοποίησε ο Αστέρας Βάρης, ο οποίος συνεχίζει την προσπάθειά του για διάκριση και στον έτερο θεσμό πέρα από εκείνον του πρωταθλήματος, όπου διεκδικεί την πρώτη θέση.

Έχοντας σχεδόν αψεγάδιαστη παρουσία, η ομάδα του Γ. Καβάση έκανε «σμπαράλια» διαφορά κατηγορίας και προγνωστικά, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 της Μαρκό στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση. Οι κυανόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό, όταν ο Ντιαγνέ ακολούθησε τη φάση μετά την κεφαλιά του Μεϊμάρογλου στο δοκάρι στην εκτέλεση κόρνερ του Χριστίνη και με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Σε διάστημα επτά λεπτών στο δεύτερο μέρος ο Καλλιμάνης «χτύπησε» δύο φορές και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Αστέρα! Στο 54' σκόραρε με πλασέ για το 2-0 και στο 60' αξιοποίησε ασίστ του Μπελαβράκη και με νέο πλασέ διαμόρφωσε το 3-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Φωστέρης, Μπουξμπάουμ-Τσελεπίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης) Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου, Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Χριστίνης, Ντιαγνέ (72' Κοφσανίδης), Καλλιμάνης (77' Νιούμαν), Ντούλιας (63' Ερρίκος), Μπελαβράκης

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Χάιδος, Αλέμης (54' Τσίκλος), Φουασής, Μουσταφίδης, Μπελέρης, Βασιλειάδης (68' Μουστάκης), Γκέζος (46' Πιέτρης), Πίκουλας, Νατσιόπουλος (46' Γκίκα), Σούλτσε (46' Κράσι)

(photo: athlorama.blogspot.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35