social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ανάσα» για ΑΟ Άρτεμις, «πισωγύρισμα» για Αχαρναϊκό (2-1)

«Ανάσα» για ΑΟ Άρτεμις, «πισωγύρισμα» για Αχαρναϊκό (2-1)

Η έκπληξη της 15ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ έγινε στο δημοτικό στάδιο Σπάτων και θύμα της έπεσε ο Αχαρναϊκός!

Δράστης ήταν ο ψυχωμένος ΑΟ Άρτεμις, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του αντιπάλου του και πήρε βαθιά «ανάσα» στην κατάταξη, μόλις με το φινάλε των υποχρεώσεων για το 2023. Από την άλλη, η ομάδα του Μενιδίου έχασε πολύτιμο έδαφος στην κούρσα τίτλου, έπεσε στο -8 από την κορυφή, ενώ έμεινε και με παράπονα από τη διαιτησία.

Οι κυανόλευκοι πήραν το προβάδισμα στο 27ο λεπτό με πλασέ του Λάπα μετά από ενέργεια του Μασκλαβάνου (1-0), με τους πράσινους να χάνουν τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 62', όταν ο Ματσούκας εκτέλεσε άστοχα πέναλτι που δόθηκε σε χέρι του Μπάκου. Παρ' όλα αυτά, ο Αχαρναϊκός δεν πτοήθηκε, συνέχισε να αναζητά την ισοφάριση και έφτασε σε αυτή στο 82', όταν ο Σένε εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα και με πλασέ σκόραρε για το 1-1. Εκεί που όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα έψαχναν την ανατροπή, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έφτασαν στο νικητήριο γκολ στο 93ο λεπτό, με τον Πρέντι να φεύγει μόνος απέναντι στον Σύρακα και με ψύχραιμο πλασέ να γράφει το 2-1! Ακολούθησε η αποβολή του Θ. Καλύβα από τον πάγκο του για έντονη διαμαρτυρία, ενώ από τον Αχαρναϊκό «φωνάζουν» και για τα δύο γκολ της Αρτέμιδας, υποστηρίζοντας πως σε αμφότερα υπήρξαν οφσάιντ που δεν υποδείχθηκαν.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Σούζας-Βιτσεντζάτος

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Ευγένιος Τσέρτος): Ντόστης, Δημητρίου (64' Καραβατάκης), Δανιήλ, Διαμαντής, Κυργιακού, Κοζανίδης (85' Φυτιλής), Μπάκος, Αράπης, Λάπας, Μασκλαβάνος (56' Πρέντι), Ράσα (64' Ρούσσης)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Σύρακας, Γερώνυμος (68' Χατζής), Νάκας, Τσίκλος, Μανάλης, Παπαδόπουλος (46' Σερέπας), Βλαχίδης, Πινιώτης, Ματσούκας (63' Σένε), Νατσιόπουλος, Στραβομύτης (57' Σάκα).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35