social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αγανάκτηση στον Παλληνιακό - «Του χρόνου δεν θα κατέβουμε με Αχαρναϊκό»

Αγανάκτηση στον Παλληνιακό - «Του χρόνου δεν θα κατέβουμε με Αχαρναϊκό»

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις του Παλληνιακού για περιστατικά που, όπως καταγγέλλουν, συνέβησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Αχαρναϊκό (1-3) το απόγευμα του Σαββάτου (8/4).

Σύμφωνα με ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων, περίπου 30 οπαδοί της ομάδας του Μενιδίου προέβησαν σε μία σειρά από ανάρμοστες συμπεριφορές, μεταξύ των οποίων να επιτεθούν σε φίλαθλο των γηπεδούχων. Σημειώνουν, μάλιστα, ότι την επόμενη σεζόν δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν στα παιχνίδια με τον Αχαρναϊκό, αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες που απορρέουν από τον ΚΑΠ και την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος. Παράλληλα, εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για διαιτητικές αποφάσεις και συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Γιώργο Παρασκευαΐδη για τη στάση που επέδειξαν απέναντι σε προκλήσεις. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ένωση ακούει;

Τι θα γίνει επιτέλους με τους γνωστούς κύριους....

Με ποιο δικαιωμα έρχονται σε μια ομάδα, που για τη φιλοξενία της στους αντιπάλους το μόνο που έχει να επιδείξει είναι το ηθος και ο σεβασμός.

Ποιοι είναι αυτοί που με το έτσι θέλω μπαίνουν στο γήπεδο, χωρίς να βγάλουν εισιτήρια, βρίζοντας και σπρώχνοντας όποιον βρουν μπρόστα τους, προκαλώντας τους πάντες.

Τους γνωρίζετε;

Φυσικά και τους ξέρετε..

Ρωτήστε και τον παρατηρητή αγώνα

Επιτέθηκαν 30 άτομα χωρίς λόγο σε φίλαθλο παιδί και το σακάτεψαν στο ξύλο με κίνδυνο τη ζωή του.

Ανάγκασαν με τη συμπεριφορά τους να αδειάσει το γήπεδο από γονείς, παιδιά και υγιείς φιλάθλους που ήρθανε να δουν ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία, γιατί έτσι γουστάρουν αυτοί.

Αναγκάστηκε ο Δήμαρχος Παλλήνης παρακολουθώντας το παιχνίδι να καλέσει την αστυνομία και την ΟΠΚΕ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα..

Ντροπή και αισχος.

Του χρόνου στα μεταξύ μας παιχνίδια δεν θα κατέβουμε και ας τιμωρηθούμε, δώστε τους βαθμούς από τώρα.

Οφείλουμε να διαφυλάξουμε την σωματική ακεραιότητα της ομάδας μας και των φιλάθλων

μας, τους οποίους και ευχαριστούμε για την αριστη συμπεριφορά που έδειξαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Όσο για την διαιτησία αγνόησαν εσκεμμένη ενέργεια παίκτη του αντιπάλου, με χτύπημα εκτός φάσης στο πρόσωπο όπου και προήλθε και το γκολ της ισοφάρισης με την εξέλιξη της φάσης χωρίς να διακόψει το παιχνίδι και χωρίς να τηρηθεί το fair play

Επίσης η διοίκηση συγχαίρει τους παίκτες για την αγωνιστική του συμπεριφορά καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και τον προπονητή της κύριο Παρασκευαΐδη γιατί παρ' όλους τους προπηλακισμούς και τις ύβρεις που δέχτηκε, συν τα μπουκάλια νερού έμεινε στο ύψος του».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35