social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο «διπλό» ο Αήττητος Σπάτων στη Βούλα, 3-2 τον Άρη

Μεγάλο «διπλό» ο Αήττητος Σπάτων στη Βούλα, 3-2 τον Άρη

Σπουδαία, ίσως και απρόσμενη, εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Αήττητος Σπάτων στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γ. Παπαϊωάννου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Βούλας, όπου επικράτησε με 3-2 του τοπικού -και δυνατού φέτος- Άρη, που από την πλευρά του υπέστη την πρώτη ήττα στην έδρα του. Κορυφαίοι των πράσινων ήταν ο Χοτζάι που σημείωσε χατ τρικ, αλλά και ο Σεΐτι που κέρδισε δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα ο χαρισματικός άσος δέχθηκε αντικανονικό μαρκάρισμα στην περιοχή από τον Γκιούρα, με τον διαιτητή Φωστέρη να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Χοτζάι να ευστοχεί για το 0-1. Στο 26' έγινε άλλη μία μπαλιά στην περιοχή των γηπεδούχων, πάλι ο Σεΐτι διεκδίκησε την μπάλα, για να ανατραπεί και τον Χοτζάι να εκτελέσει πάλι ψύχραιμα από την άσπρη βούλα για το 0-2. Αφού πρώτα είχαν μία φάση στην οποία οι άνθρωποι του Άρη ζήτησαν να μετρήσει γκολ από ενέργεια του Γεωργίου, σε περίπτωση που όμως διαιτητής και βοηθός υπέδειξαν πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή της εστίας, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 43' με κεφαλιά του Γιαννή έπειτα από σέντρα του Γεωργίου. Ωστόσο, πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί (44') ο Χοτζάι ολοκλήρωσε με τον ιδανικό τρόπο προσωπική ενέργεια και σημείωσε το 1-3, που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Άρης πίεσε για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, μείωσε σε 2-3 στο 71' με χτύπημα πέναλτι του Γεωργίου σε ανατροπή του Σελμανάι από τον Τσιαχματιώτη), όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την αντεπίθεσή του. Από την άλλη, ο Αήττητος είχε ένα δοκάρι στο 61ο λεπτό σε κεφαλιά του Λύγκου έπειτα από σέντρα του Σεΐτι. Να αναφερθεί, τέλος, ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μαούνη στο 93ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Φωστέρης, Γκούβας-Παπανδρέου

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Χρήστος Τάσσης): Γκόλφης, Γκιούρα (56' Φαμέλης), Αλικά, Γιαννουλάκης, Μαούνης, Λίτσι (56' Νεστερένκο), Βουτσιώτης (28' Πετράτος (79' Τσαγκάρης)), Στακάι, Γιαννής, Γεωργίου, Σελμανάι

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γιώργος Παπαϊωάννου): Καλούδης, Κουβαράς, Σερμαγιάς (82' Τσουχλαράκης), Μουρούτης, Τσιαχματιώτης, Τσίτσι, Μέγας (79' Αβντίου), Νταής, Λύγκος, Σεΐτι, Χοτζάι (90' Μιλάι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35