social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δημητρόπουλος: Ένας κύκλος τριών ετών κλείνει...

Δημητρόπουλος: Ένας κύκλος τριών ετών κλείνει...

Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Κεραυνού Κερατέας μετά από τρία χρόνια άκρως επιτυχημένης συνεργασίας προανήγγειλε επί της ουσίας ο Γιώργος Δημητρόπουλος με δημοσίευσή του στο προφίλ του στο φέισμπουκ.

Ο νεαρός τεχνικός προχώρησε σε σύντομο απολογισμό της θητείας αυτής, που είχε ως αποκορύφωμα τη φετινή διεκδίκηση του τίτλου στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε, όπως και με τους φιλάθλους. Αναλυτικά:

«Με την παραίτηση του Δ.Σ. του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ένας κύκλος 3 ετών κλείνει. Τρία χρόνια στα οποία όλοι μαζί δουλέψαμε και βελτιώσαμε την ομάδα εν μέσω πανδημίας(2021), κερδίσαμε 1 αήττητο Πρωτάθλημα στην Β' (2022) και την δεύτερη θέση στην Α' (2023) διεκδικώντας μέχρι την τελευταία αγωνιστική το Πρωτάθλημα. Όλοι μαζί οδηγήσαμε ξανά την ομάδα σε μία νικηφόρα δυναμική αντάξια της Ιστορίας του συλλόγου. Συνολικά καταφέραμε σε 61 αγώνες πρωταθλήματος 53 Νίκες, 4 Ισοπαλίες, 4 Ηττες με 169 γκολ ενεργητικό και 39 γκολ παθητικό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές και τους Ανθρώπους της ομάδας που δούλεψαν μαζί μου στα πρότυπα ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών, τον συνεργάτη μου προπονητή φυσικής κατάστασης, καθώς και τους υπέροχους φιλάθλους μας. Και ξεχωριστά ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη και την πίστη του στο Project μας. Οπότε κλείνω, λέγοντας: Καλή συνέχεια Κεραυνέ, εις το επανιδείν...»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35