social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ένας Αχαρναϊκός για μεγάλα πράγματα (3-2 την ΑΕΚ Β')!

Ένας Αχαρναϊκός για μεγάλα πράγματα (3-2 την ΑΕΚ Β')!

Με δεδομένο ότι το ζητούμενο στην προετοιμασία μίας ομάδας είναι η συνεχής βελτίωση, ο Αχαρναϊκός δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο!

Αυτό το συμπέρασμα εξάγεται από τη σημερινή (3/9) του εμφάνιση στο φιλικό με την ΑΕΚ Β', της οποίας επικράτησε με 3-2 μπροστά σε περίπου 300 φιλάθλους των δύο ομάδων και του ποδοσφαίρου. Αντιμετωπίζοντας έναν αντίπαλο που ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Super League 2, το σύνολο του Σ. Βενάκη παρουσιάστηκε σαν καλοκουρδισμένη μηχανή στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Μενιδίου, αξιοποίησε σε υψηλό βαθμό τα πλεονεκτήματά της και έφτασε σε μία νίκη, που φανερώνει πως αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα! Από την άλλη, η «Ένωση» είχε καλή ανάπτυξη σε ορισμένα διαστήματα, όμως με την εν γένει παρουσία της έδειξε κιόλας ότι είναι αρκετά εκείνα που πρέπει να διορθωθούν.

Μόλις στο 11ο λεπτό οι πράσινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν, όταν ο γκολκίπερ Θεοχάρης απέκρουσε την προσπάθεια του Ταμπάκη, όμως ένα λεπτό μετά το σκορ άνοιξε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Στάμου (1-0). Στο 28' ήρθε η ισοφάριση από τους κιτρινόμαυρους με πλασέ του Ραντόνια (1-1), με τους γηπεδούχους να ανακτούν το προβάδισμα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου χάρη σε ιδανικό σουτ του Ταμπάκη. Μάλιστα, στο 80ο λεπτό ο Αντωνόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με φοβερή ατομική προσπάθεια και πλασέ πάνω από τον εξερχόμενο Χατζηεμμανουήλ, υποχρεώνοντας σε επιφωνήματα θαυμασμού την εξέδρα. Στο 88' η ομάδα της ΑΕΚ μείωσε για το τελικό 3-2 με συρτό σουτ του Μάσα μετά από ολιγωρία στην άμυνα του Αχαρναϊκού.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σήφης Βενάκης): Μπονατάκης, Σταύρου, Μάναλης, Αγοραστός, Μαγγίνας, Αποστόλου, Βλαχίδης, Μεϊρέλες, Σπυρίδης, Στάμος, Ταμπάκης

Στο β' μέρος έπαιξαν και οι Φουτράκης, Αμπάρα, Στραβομύτης, Αντωνόπουλος, υπό δοκιμή

ΑΕΚ Β' (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Θεοχάρης (46' Χατζηεμμανουήλ), Ραντόνια, Χατζηκυριάκος, Τρούμπουλος, Παρράς, Γαλανόπουλος (46' Δημητρίου), Γερολέμου (79' Γεωργέας), Κορομηλάς (63' Λέλεκας), Σκόνδρας (63' Ε. Χριστόπουλος) Μάσα, Κοσίδης (46' Γκολφίνος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35