social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χατζηαναστασίου: Η ομάδα φέτος έκανε μία μικρή υπέρβαση

Χατζηαναστασίου: Η ομάδα φέτος έκανε μία μικρή υπέρβαση

Η φετινή σεζόν κλείνει αδιαμφισβήτητα με θετικό πρόσημο για τον ΑΟ Άρτεμις.

Σε ένα πρωτάθλημα, όπως αυτό της Α' ΕΠΣΑΝΑ, με 34 αγωνιστικές και πολύ δυνατές ομάδες, εκείνη του Βλάση Χατζηαναστασίου τερμάτισε στην 5η θέση, με τον έμπειρο προπονητή να κάνει λόγο στο Soccerlive για μικρή... υπέρβαση και μία παρουσία που μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

«Αν φανταστεί κανείς ότι όταν πέρσι ξεκινήσαμε τη συνεργασία και η ομάδα βρισκόταν στην τρίτη θέση από το τέλος, καταλαβαίνει πως φέτος έκανε μία μικρή υπέρβαση! Ο ΑΟ Άρτεμις έκανε μεγάλη προσπάθεια και τερμάτισε στην πρώτη πεντάδα, κάτι που θεωρώ πως μας άξιζε» σχολίασε χαρακτηριστικά ο προπονητής των κυανόλευκων και πρόσθεσε: «Νομίζω πως η παρουσία μας δεν περασε απαρατήρητη. Ήμασταν από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος και βάλαμε ένα λιθαράκι, όπως το είχαμε υπολογίσει. Αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουμε αφήσει πίσω μας ιστορικές ομάδες, συμπεραίνει ότι η πορεία μας ήταν πραγματικά επιτυχημένη».

Όσο για το αν θα έχει συνέχεια η συνεργασία του με την ομάδα της Λούτσας, ο Βλ. Χατζηαναστασίου αποκρίθηκε: «Εκκρεμεί μία συνάντηση με την ομάδα, η οποία θα γίνει μετά τις εξελίξεις στα διοικητικά. Εκεί θα αποφασίσουμε τι θέλουμε να κάνουμε».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35