social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυνάμωσε με Δούμα ο Παλλαυρεωτικός

Δυνάμωσε με Δούμα ο Παλλαυρεωτικός

Ποδοσφαιριστή επαγγελματικών... προδιαγραφών έβαλε στο δυναμικό του ο Παλλαυρεωτικός ενόψει της συμμετοχής τους στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, το οποίο αρχίζει αυτό το σαββατοκύριακο (16-17/9).

Υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Δημητρόπουλου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Αλέξανδρος Δούμας, ο οποίος προέρχεται από ένα εξάμηνο στη Super League 2 όπου μέτρησε 11 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟ Ρουφ. Ο 20χρονος αμυντικός αναδείχθηκε στις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης, με την ενημέρωση της νέας του ομάδας να αναφέρει:

«Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό Αλέξανδρο Δούμα, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παραστάσεις από Super League και Super League 2 και είναι πολλά υποσχόμενος για το μέλλον.
Τελευταία ομάδα της καριέρας του ήταν το Αιγάλεω και πιο πριν ο ΠΑΟ Ρουφ, στον οποίο αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Απόλλωνα Σμύρνης και είχε 10 συμμετοχές και 1 γκολ.
Ο 20χρονος αμυντικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού με τον οποίο συμμετείχε στον τελικό του Final Four πρωταθλήματος Κ17 το 2020.
Τον Ιανουάριο του 2021 συνέχισε την καριέρα του στον Απόλλων Σμύρνης, όπου συμμετείχε αρχικά στην Κ19 και λίγο αργότερα αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στη Super League κόντρα στον Ολυμπιακό στις 5 Ιανουαρίου 2022.
Ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν και κάθε επιτυχία!»

 


Σχετικά άρθρα

Μακρίδης στον Σαρωνικό Αναβύσσου

Χωρίζουν οι δρόμοι για Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου και Μαγγίνα

Τασιόπουλος: Αυτή τη νίκη δεν μπορώ να τη χαρώ...

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35