social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο «τρίποντο» στον Αγ. Στέφανο ο Αήττητος Σπάτων, 1-0 τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο «τρίποντο» στον Αγ. Στέφανο ο Αήττητος Σπάτων, 1-0 τον Ολυμπιακό

Ένα μεγάλο αποτέλεσμα πέτυχε ο Αήττητος Σπάτων χθες (1/10) το απόγευμα και έδειξε ότι είναι... εδώ για να παλέψει για μία καλή θέση στην τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Μ. Χωριανόπουλου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Αγ. Στεφάνου, όπου επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Οι πράσινοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 30ο λεπτό, όταν σε γρήγορη αντεπίθεση και μετά από ωραία ενέργεια και γύρισμα του Κουβαρά, ο Λύγκος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο δεύτερο μέρος οι ερυθρόλευκοι πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν κάποιες καλές στιγμές για να την πετύχουν, όμως ο Αήττητος κράτησε το σπουδαίο «τρίποντο».

Διαιτητές: Αρφάνης, Πυκνής-Δελατόλας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Παναγιώτης Ζώνας): Ναβροζίδης, Μαγκανάρης, Τσάμης (80' Καπίτσης), Μαγγίνας, Ψαρρός, Ασημάκης, Στίσι (63' Παλυβός), Κλωνάρης (63' Λαμπράκης), Πανούσης (60' Κοβάνης), Τσατσόπουλος, Σεΐτι (80' Τζινιέρης)

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Μάνος Χωριανόπουλος): Καλούδης, Τσιαχματιώτης (46' Μιλάι (91' Γκιορντούμι)), Φράγκου (84' Τσεπελέ), Κουβαράς, Μουρούτης, Καραγιάννης, Μέγας, Νταής, Λύγκος, Σπανός (80' Γιαννάκης), Χοτζάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35