social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε στις νίκες η Τριγλία Ραφήνας, 4-0 στα Γλυκά Νερά

Επέστρεψε στις νίκες η Τριγλία Ραφήνας, 4-0 στα Γλυκά Νερά

Μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες, από Παλληνιακό, Μαρκό και Αχαρναϊκό, που ουσιαστικά την έθεσαν εκτός τροχιάς τίτλου, η Τριγλία επέστρεψε στις νίκες και, μάλιστα, με δυναμικό τρόπο.

Η ομάδα της Ραφήνας κυριάρχησε κατά κράτος στα Γλυκά Νερά και επιβλήθηκε απέναντι στην ομώνυμη ομάδα με το εμφατικό 4-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τα πλέι οφ της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Μόλις στο 12ο λεπτό ο Νταής άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ζαφειρόπουλου (0-1), με τον Βίλα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του δύο λεπτά μετά (14') με σουτ ύστερα από ασίστ του Τζίτζη. Στο 37' ο Βίλα με σουτ από ασίστ του Ι. Τσούκα έγραψε το 0-3, ενώ στο 47ο λεπτό ο Ζαφειρόπουλος αξιοποίησε παράλληλο γύρισμα του Παπάζογλου και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Ένα λεπτό νωρίτερα (46'), ο Βίλα είχε δοκάρι με πλασέ μετά από παράλληλο γύρισμα του Παπάζογλου.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Κακάνης-Κουλοχέρης

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Ηλίας Τριανταφύλλου): Λ. Βιταλιώτης, Χριστοδούλου, Μαστορόπουλος, Μανουσάκης, Μπέλμπας, Μάνδαλος (81' Θεοχάρης), Δρούγκας, Γ. Βιταλιώτης (67' Τραγανός), Κότσι, Βλάχος, Στίσι (73' Ψαρρός)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Συράκας, Τζίτζης, Παπαδιονυσίου, Χατζόπουλος, Ι. Τσούκας (46' Δελαπόρτας), Γερώνυμος, Καστράτι, Νταή, Κ. Τσούκας (46' Παπάζογλου), Βίλα, Ζαφειρόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35