social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυναμικός ο Αχαρναϊκός, 3-1 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Δυναμικός ο Αχαρναϊκός, 3-1 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Δεν άφησε περιθώρια αντίστασης στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου ο Αχαρναϊκός και έφτασε σε άνετη νίκη με σκορ 3-1, σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν τις περισσότερες καλές στιγμές στο παιχνίδι και επικράτησαν δίκαια. Έτσι, διατηρήθηκαν στο -3 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Κεραυνό Κερατέας, από τον οποίο θα φιλοξενηθούν την ερχόμενη Κυριακή (22/10) στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής.

Στο 15ο λεπτό ο Σάκα άνοιξε το σκορ με σουτ από θέση εκτός περιοχής (1-0), με τον Τσίκλο να σκοράρει με κοντινό σουτ σε εκτέλεση κόρνερ στο 50' για το 2-0. Στο 60' ο Βλαχίδης «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ, ενώ στο 70' ήρθε η μείωση του σκορ από τους ερυθρόλευκους με πέναλτι που κέρδισε ο Στίσι από τον Τσίκλο και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ο παθών για το 2-1. Στο επόμενο λεπτό ο Γκούφα είχε σουτ στο δοκάρι για τον Αχαρναϊκό, που σφράγισε το «τρίποντο» στο 93' με πλασέ του Βλαχίδη μετά από ασίστ του Νατσιόπουλου (3-1).

Διαιτητές: Ρεντίφης, Κουλοχέρης-Γκούβας

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Γκούφας (77' Μπιμάι), Νάκας, Μπιταξής (60' Γερώνυμος), Τσίκλος, Πηνιώτης, Γκούφα, Μάναλης, Σάκα (60' Βλαχίδης), Παπαδόπουλος (60' Νατσιόπουλος), Χατζής (77' Βασιλόπουλος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Παναγιώτης Ζώνας): Ναβροζίδης, Δώριζας, Τσάμης (60' Παλυβός), Μαγγίνας, Ψαρρός, Μαγκανάρης, Ασημάκης, Στίσι, Κοβάνης (65' Πανούσης), Τσατσόπουλος, Μπαλωμένος.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35