social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λυτρώθηκε με Τσίκλο ο Αχαρναϊκός, 2-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης

Λυτρώθηκε με Τσίκλο ο Αχαρναϊκός, 2-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης

Έφτασε κοντά στο... στραβοπάτημα ο Αχαρναϊκός, στην αναμέτρησή του με τον Θησέα Ν. Μάκρης, όμως στο τέλος βρήκε τις λύσεις από έναν ποδοσφαιριστή που έχει μάθει να βγαίνει μπροστά στις δύσκολες στιγμές.

Στο γήπεδο του Μενιδίου η ομάδα του Γ. Παπακωστούλη επικράτησε με 2-0 απέναντι σε ένα νεανικό και φιλόδοξο σύνολο, χάρη σε δύο γκολ που σημείωσε ο Τσίκλος στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αρχικά, στο 83ο λεπτό, ο έμπειρος αμυντικός σκόραρε από κοντά μετά από σέντρα του Νατσιόπουλου (1-0), ενώ στο 94' σφράγισε το «τρίποντο» για την ομάδα του με θαυμάσια λόμπα από μακρινή απόσταση για το 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν χάσει μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, όμως στο πέναλτι υποδείχθηκε σε χέρι του Αζάλ από σέντρα του Νάκα, ο Νατσιόπουλος νικήθηκε από τον γκολκίπερ Κεφαλωνίτη.

Διαιτητές: Πανούτσος, Τσιμενίδης-Μουλόπουλος

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Τσαλερίδης (57' Αντωνόπουλος), Νάκας, Τσίκλος, Μπιταξής, Πινιώτης, Σερέπας (46' Σάκα), Γερώνυμος (73' Μάναλης), Βλαχίδης (46' Γκούφας), Νατσιόπουλος, Χατζής (64' Ματσούκας)

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κεφαλωνίτης, Μηναδάκης, Βεϊζάι (61' Βασιλαράς), Αζάλ, Χατζόπουλος (86' Μαγγίνας), Μ. Τσέλιος, Καχόπουλος, Ντολλάνι (61' Κ. Τσέλιος), Κότσι, Μαστρογιαννούδης (72' Νικηφοράκης), Ζέκιο (86' Ανδριάς).

 


Σχετικά άρθρα

Έτοιμος για το ντέρμπι ο Παλληνιακός (4-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης)

Επέστρεψε στις νίκες ο Παλληνιακός (1-0 τον Σαρωνικό Αναβύσσου)

Είχε «κέφια» η Τριγλία Ραφήνας, 3-0 τα Γλυκά Νερά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35