social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απάντηση σε Καραγιάννη από Θησέα Ν. Μάκρης

Απάντηση σε Καραγιάννη από Θησέα Ν. Μάκρης

Επίσημη θέση πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο του Θησέα Ν. Μάκρης μετά τις καταγγελίες στις οποίες προχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Αήττητου Σπάτων, Τάσος Καραγιάννης, εις βάρος του γκολκίπερ και του προπονητή της ομάδας για περιστατικά που συνέβησαν στο γήπεδο Αγ. Μαρίνας μετά το τέλος της αναμέτρησης των δύο ομάδων το απόγευμα του Σαββάτου (11/11) για την 9η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Στην ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι του Θησέα κάνουν λόγο για «ανακρίβειες» και «ψέματα» από πλευράς του έμπειρου μέσου, ενώ τον κατηγορούν πως «έβριζε ασύστολα σε όλη τη διάρκεια του ματς και μετά». Μάλιστα, καλούν τη διοίκηση του Αήττητου να πάρει επίσης θέση απέναντι στα όσα κατήγγειλε ο Τ. Καραγιάννης!

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ως ΔΣ του Θησέα Νέας Μάκρης διαβάσαμε με έκπληξη τις δηλώσεις σε διάφορα αθλητικά site (τα οποία δεν ρώτησαν και εμάς πριν ανεβάσουν τις συγκεκριμένες ανακρίβειες) του αθλητή του Αήττητου Σπάτων, Τάσου Καραγιάννη, για γεγονότα που δηλώνει ότι συνέβησαν στο γήπεδό μας. Το ακούσαμε και αυτό, αφιλόξενη η Αγία Μαρίνα!

Ο Θησέας ξεφτιλισμένος με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην Α' Κατηγορία, με το χαμηλότερο μπάτζετ και δύο ανδρικές ομάδες, με άριστες σχέσεις με όλα τα σωματεία. Απλά ντροπή κύριε Καραγιάννη!

Για αυτό τον λόγο ζητούμε από τον Αήττητο να πάρει επίσημη θέση για τις ανακρίβειες και τα ψέματα που αναγράφει ο συγκεκριμένος αθλητής και ιδιαίτερα για τον προπονητή μας που ο ίδιος προσφέρθηκε να τον πάει στο αμάξι του, και ο ίδιος ο Καραγιάννης το αρνήθηκε γιατί σχεδίαζε να κάνει ντόρο και τον πήγε στο αμάξι του μέλος της Διοίκησης μας.

Επίσης, δεν τον ακούμπησε κάνεις και αυτός έβριζε ασύστολα σε όλη τη διάρκεια του ματς και μετά, όπως συνήθως κάνει, μπροστά σε γονείς της Ακαδημίας οι οποίοι του ζητούσαν να φύγει και απαντούσε με ειρωνεία.

Ας είμαστε λίγο προσεκτικοί σε αυτά που πράττουμε και λέμε και ας σεβαστούμε την πορεία κάποιων ανθρώπων (Τσέλιος Γιάννης) και κάποιων ομάδων (Θησέας Νέας Μάκρης), που αποτελούν κόσμημα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αποδεδειγμένα και με αναγνώριση από όλους παράγοντες, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους, διαιτητές.

Απλά ντροπή ξανά...»

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35